اگر مي خواهيد ته ديگ هاي متفاوت و خوشمزه را امتحان كنيد با ما در هفت گنج همراه شويد و ادامه مطلب را بخوانيد …
ته دیگ زعفرانی
برنج را ابکش کنید و کف قابلمه را نصف فنجان روغن مایع ,نصف فنجان اب سرد و نصف فنجان هم زعفران اب کرده پر رنگ بریزید و بد برنج ابکش شده را روی ان بریزید دم کنی گذاشته و شعله را متوسط بکذارید تا برنج دم بکشد و ته دیگ جا بیفتد
ته دیگ نان
کف قابلمه روغن بریزید و نان لواش یا سنگک را به شکل دلخواه کف قابلمه بچینید سپس برنج را روی نان ها بریزید و دم کنید.
ته دیگ كدو حلوایی
كدو حلوایی را پوست بگیرید. دانه های آن را جدا کنید، بشویید و قالب بزنید. در این مرحله، كف ظرف را كمی نمك و روغن بریزید. كدو حلوایی های قالب زده را كف قابلمه بچینید. روی آن كمی روغن بریزید و مثل همیشه برنج روی آن ریخته و بگذارید دم بكشد.
ته ديگ قارچ
قارچ را ورقه كنيد. كف قابلمه كمي روغن ، نمك و زردچوبه بريزيد و قارچ ها را بچينيد. وقتي روغن كاملا داغ شد و قارچ ها شروع به سرخ كردن كردند ، برنج را روي آن اضافه كنيد.
ته دیگ نان تست
نان تست را قالب بزنید با به شکل دلخواه برش دهید و کف قابلمه بچینید.سپس روغن بریزید سپس برنج را روی آنها بریزید و دم کنید.
ته دیگ سیبزمینی
کمی روغن کف قابلمه بریزید و سیب زمینی ها را روی آن بچینید سپس برنج را روی آن بریزید. در تهیه این ته دیگ نباید سیب زمینی ها بیش از حد نازک باشند.
ته دیگ سیب زمینی کنجدی و گشنيز
سیب زمینی ها را ورقه ای کنید یا قالب بزنید و روی کنجدها بزنيد تا كنجد به آن ها بچسبد. كف قابلمه را روغن ريخته و سيب زميني كنجدي ها را بچينيد ، در اطراف آن نيز ميتوانيد از چند شاخه گشنيز استفاده كنيد تا زيباتر شود. سپس برنج را روی آنها بریزید و دم کنید.
ته دیگ سیبزمینی با زیره
کمی روغن ته قابلمه بریزید، زیره را درون روغن بریزید و سیب زمینی ها را روی آنها بچینید سپس برنج را روی آن بریزید.
ته دیگ سیب زمینی خلالی يا نگيني
سیب زمینی ها را خلالی يا نگيني خرد کنید و تا حد امکان همه آنها یک اندازه هم باشند. آنها را ته قابلمه بچینید. نمک بپاشید و روی آنها برنج آبکش شده را بریزید.
ته دیگ بال مرغ
ابتدا روی بال مرغ ها نمک و زردچوبه بزنید. سپس کمی روغن کف قابلمه بریزید پس از اینکه داغ شد، بال مرغ ها را بچینید و برنج را روی آنها بریزید و دم کنید.
ته دیگ تخمه و کنجد
برای تهیه این ته دیگ مقداری روغن و زردچوبه بریزید سپس مغز تخمه آفتابگردان و کنجد را روی آن بپاشید و برنج را روی این مواد بریزید. توجه داشته باشید، این ته دیگ زود آماده شده و حرارت بالا موجب سوختن آن می شود.
ته دیگ اسفناج
برگ های تازه اسفناج را کف قابلمه بچینید یا اینکه اسفناجی که برای بورانی دست کرده اید را فشرده کنید و کف ظرف بچینید. برنج را روی آن بریزید و دم کنید.
ته ديگ با گلهاي خوراكي
كف قابلمه يا قالب كمي روغن بريزيد و به دلخواه كمي هويج ورقه ورقه شده يا رنده شده ، يا گلبرگهاي گل محمدي را در يك طرف و در طرف ديگه برگهاي كاهو را بچينيد و برنج را روي آن بريزيد . دقت كنيد كه ته ديگ شما نسوزد.
ته دیگ چوب شور
کف قابلمه روغن بریزید. چوب شورها را روی آن بچینید. سپس برنج را روی آن بریزید و دم کنید.
ته ديگ تخمه آفتابگردان
ته قابلمه مقداری روغن و زردچوبه بریزید سپس مغز تخمه آفتابگردان را روی آن بپاشید و برنج را روی این مواد بریزید. توجه داشته باشید، این ته دیگ زود آماده شده و حرارت بالا موجب سوختن آن می شود.
ته ديگ كاهو
کف قابلمه روغن بریزید و یک یا دو لایه کاهو روي آن بچینید و سپس برنج را روی آن بریزید و دم کنید. ته دیگ کاهو برای پلو های سبز رنگ عالی است. مثل باقالی پلو، شوید پلو و…….
ته دیگ کاهو و سيب زميني
سيب زميني ها را ورقه كنيد ، کف قابلمه روغن بریزید و سيب زميني ها را به شكل دلخواه در كف قابلمه بچينيد . یک یا دو لایه کاهو روي آن بچینید و سپس برنج را روی آن بریزید و دم کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه