با همراه شويد تا با طرز تهیه سوپ سیر غذایی خوشمزه و بی نظیر آشنا شويد . همیشه گفته اند “یک کاسه سوپ سیر یک روز دکتر را از شما دور نگه می دارد” خوب، شاید این دقیقا اتفاق نیفتد اما این سوپ سیر یکی از مواردی است که سلامت و طعم خوب را با هم همراه می کند.
سیر یک گیاه شگفت انگیز و عنصری جالب برای آشپزی است که همیشه در آشپزخانه به اشکال مختلف نگه داشته می شود. فرهنگ های مختلف در سراسر جهان هزاران سال است که سیر را برای عطر و طعم و خواص دارویی قدرتمندش استفاده کرده اند. وقتی که بیمار بر اثر بیماری زخمی می شود و حتی وقتی که فقط احساس می کنید بیمار به یک بیماری مبتلا می شود، می توانید از سیر به عنوان درمان استفاده کنید.
خوردن سیر خام ممکن است همیشه بهترین گزینه نباشد، بنابراین طرز تهیه یک سوپ سیر خوش طعم و شاداب کننده می تواند عالی باشد.
سوپ سیر خوشمزه و سالم
این سوپ سیر یک دستورالعمل سنتی است که در چندین فرهنگ مختلف (اسپانیایی، فرانسوی، لهستانی و مکزیکی) یافت می شود و برای توانایی اش در مبارزه با بیماری ها ارزش دارد. برای دریافت مزایای سلامتی، این سوپ سیر را در خانه تهیه کنید و با مواد سالم تری نسبت به رستوران تهیه شود و برای فصل سرماخوردگی و آنفلوآنزا هم بسیار مناسب است. در ضمن این سوپ بر اساس دستورالعملی که در یک کتاب آشپزی فرانسوی نوشته شده، تهیه شده است.
بیشترین شگفتی این عطر و طعم خوشمزه در سیر این سوپ است. شاید شما یک طعم خشن و زیادی از سیر را انتظار داشته باشید اما گام اضافه شده کباب کردن سیر، طعمی غنی و تقریبا کمی شیرین را ایجاد می کند.
کافیست حبه های سیر را کباب کنید (می توانید از قبل این کار را انجام داده و آن ها را پس از بسته بندی، فریز کنید.) و آن را به سوپ مرغ، سبزی، و یک مقدار شیر نارگیل برای چربی بیشتر اضافه کنید.
سرو کردن این سوپ با سالاد در کنارش می تواند یک ناهار یا شام فوق العاده سالم برای شما باشد.
خواص سیر برای تقویت سیستم ایمنی بدن
به نظر می رسد استفاده از سیر برای کنار گذاشتن بیماری نه تنها در فرهنگ عامه (گفته های مادرها و مادربزرگ ها) بلکه حتی در علم هم به اثبات رسیده است.
این سوپ یک راه عالی برای مصرف بیشتر سیر مخصوصا در فصل سرما و شیوع آنفولانزا است اما در اینجا چند راه دیگر برای به دست آوردن مزایای سیر وجود دارد:
- پودر سیر خرد شده را به سوپ، سس و سالداتان به عنوان نمک یا پودر طعم دهنده اضافه کنید.
- حبه های سیر را پخته و با کره یا روغن زیتون مخلوط کنید و آن را به سبزیجات بو داده اضافه کنید.
- 2-4 عدد سیر خام را خرد کرده و بین 5-10 دقیقه استراحت دهید تا مزایای بیشتری دریافت نمایید و سپس به اندازه یک قاشق چای خوری در دهان بگذارید و سپس با آب شستشو دهید.
- برای بچه ها، سیر ریز خرد شده را با کمی عسل مخلوط کنید تا به یک داروی خانگی تبدیل شود.
- سیر را دوست ندارید؟ تصورش سخت است اما در این صورت می توانید از کپسول سیر استفاده کنید و آنها را گاهی اوقات مصرف کنید. (هر چند برای زنان باردار و شیرده مناسب نیست).
در اینجا چگونگی تهیه یک سوپ سالم برای تمام خانواده آماده شده تا همگی با هم لذت ببرید:
اطلاعات و مواد لازم برای تهیه سوپ سیر :
از سیر کبابی کاراملی شده استفاده کنید.
- مناسب برای ناهار یا شام
- زمان آمادگی 5 دقیقه
- زمان پخت 1 ساعت و 10 دقیقه
- مجموع زمان 1 ساعت 15 دقیقه
- مناسب برای 6 نفر
- کالری 373 کیلو کالری
مواد لازم برای تهیه سوپ سیر :
- 4-5 عدد سیر کامل
- ¼ فنجان روغن زیتون
- 4 قاشق غذاخوری کره
- 2 عدد پیاز برش خورده
- 1 قاشق چایخوری آویشن خشک شده یا 2 قاشق چای خوری آویشن تازه
- 1 قاشق چایخوری پودر اورگانو خشک شده
- 1 قاشق چای خوری ریحان خشک شده
- ½ قاشق چای خوری نمک
- ½ قاشق چای خوری فلفل سیاه
- 1 پیمانه آب مرغ
- 2 فنجان شیر نارگیل یا هر شیر دیگری که انتخاب کنید
مواد لازم برای تزئین (اختیاری):
- 2 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
- ¼ فنجان پیازچه تازه خرد شده
- 1 لیموی تازه به بریده شده
طرز تهیه سوپ سیر :
- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
- سر سیر ها را قطع کنید اما پوست آن را جدا نکنید.
- روغن زیتون را در یک ظرف مناسب بر روی فر بریزید و سیرها را در ظرف بچینید و با یک درب یا ورق مخصوص پخت در فر پوشش دهید.
- ظرف را 45 دقیقه تا یک ساعت در فر بگذارید یا تا زمانیکه حبه های سیر هنوز معطر هستند و شروع به قهوه ای شدن می کنند.
در حالی که سیر کباب می شود، کره را در یک ماهیتابه بزرگ ذوب کنید و پیاز را بریزید. حرارت را در حد متوسط نگه دارید و به طور مداوم هم بزنید تا پیاز ها شفاف و طلایی شوند. آویشن، ارگانو، ریحان، نمک و فلفل را اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید. - اجازه دهید که حبه های های سیر کمی خنک شوند سپس با دقت پوسته سیر را جدا کنید. سیر خرد شده را به مخلوط پیاز در ظرف اضافه کنید.
- آب مرغ را اضافه کنید و بجوشانید. اجازه دهید 15 دقیقه بجوشند.
- دمای گاز را پایین بیاورید و شیر نارگیل یا شیر دیگر را هم اضافه کنید.
- با استفاده از یک مخلوط کن، سوپ را با دقت مخلوط کنید تا صاف شود.
- چاشنی جعفری تازه و پیازچه را اضافه کنید و یک قاشق لیمو را بر روی هر کاسه فشار دهید. گرم سرو کنید.
نکته:
برای 4-5 روز می توانید این سوپ را در یخچال و فریزر نگه دارید.
گزینه فریز کردن سیر:
می توانید سیرها را کباب کنید و آن ها را از پوست خارج نمایید سپس در جایخی سیلیکونی ریخته و بعد در ظرف های در بسته، بسته بندی کنید. می توانید با این روش برای 10-12 ماه سیر کبابی را در فریزر نگه دارید.
ارزش غذایی سوپ سیر :
میزان: 1 فنجان | کالری: 373 کیلوکالری | کربوهیدرات: 10.5 گرم | پروتئین: 5.9 گرم | چربی: 20 گرم | چربی اشباع شده: 12 گرم | کلسترول: 20 میلی گرم | سدیم: 378 میلی گرم | فیبر: 2.7 گرم | شکر: 4.8 گرم
منبع : wellnessmama
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه