آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

املت قارچ و اسفناج با پنير سوئيسي ، سريع و خوشمزه

در اين پست از 7 گنج ، طرز تهيه يك املت بسيار ساده و خوشمزه را به علاقمندان آموزش ميدهيم. با ما همراه شويد...
تقویم فارسی اندروید

در اين پست از 7 گنج ، طرز تهيه يك املت بسيار ساده و خوشمزه را به علاقمندان آموزش ميدهيم. با ما همراه شويد…

املت قارچ و اسفناج با پنير
املت قارچ و اسفناج با پنير
  • زمان پخت : 30 دقیقه
  • مناسب براي  8 نفر

مواد لازم

  • روغن زيتون 1 قاشق سوپخوري
  • پياز سفيد،نگيني شده 1 عدد
  • قارچ دكمه اي،ورقه شده 250 گرم
  • برگ اسفناج تازه خرد شده 2 پیمانه
  • پنير سوئيسي،به قطعات كوچك خرد شده ½ پیمانه
  • تخم مرغ 8 عدد
  • شير 2 الي 3 قاشق سوپخوري
  • نمك و فلفل تازه به ميزان لازم

طرز تهیه

مرحله 1

ابتدا فر را با دماي 350 درجه فارنهايت(175 درجه سانتيگراد) گرم كنيد.تابه مخصوص تارت را با اسپري روغن كمي چرب كنيد سطح ماهيتابه كاملا با روغن چرب شود

مرحله 2

در يك قابلمه كوچك روغن زيتون را به ارامي گرم كنيد.پياز و قارچ را اضافه كرده و 15 الي 20 دقيقه آنقدر به هم بزنيد تا حالت كاراملي پيدا كند.در اين مرحله اسفناج را اضافه كرده و كمي هم بزنيد سپس نمك و فلفل را بابت مزه داركردن اضافه كنيد.بهم بزنيد تا مواد كاملاً با هم مخلوط شوند

مرحله 3

در لايه اول نصف مواد آماده شده را كف تابه مخصوص تارت ريخته و صاف كنيد و روي آن پنير سوييسي اضافه كنيد

مرحله 4

تخم مرغ ها را به همراه شير در ظرفي به خوبي مخلوط كرده و به آن نمك و فلفل بيفزاييد

مرحله 5

تخم مرغ ها را بر روي مواد ريخته و در لايه دوم نصف ديگر مواد را ريخته و نهايتاً سطح غذا را با پنير سوئيسي باقيمانده بپوشانيد

مرحله 6

تابه را براي 20-25 دقيقه در فر قرارداده و براي مطمئن شدن از پخت چنگالي را در مركز ماهيتابه فرو كنيد.اگر چنگال بعد از بيرون آمدن تميز بوده و چيزي به ان نچسبيده بود غذا آماده است.5 دقيقه اجازه بدهيد تا غذا سرد شود.سپس آنرا برش داده و از آن لذت ببريد

گردآوری و تنظیم: گروه ۷ گنج

www.7ganj.ir

منبع: مواد لازم

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی