لایه اول (کرم کاسترد)
مواد لازم
شیر نیم لیتر
شکر نصف پيمانه ( شیرینش بستگی به میل خودتون داره)
وانیل کمی
پودر کاسترد 3 قاشق غذاخوري
کره 1 قاشق غذاخوري
طرز تهيه
پودر کاسترد و شکر را داخل شیر حل کرده و روی حرارت گذاشته و مرتب هم زده تا غلیظ شود. قبل از برداشتن از روی حرارت کره و وانیل را اضافه و برای یک دست شدن کمی با همزن بزنید. کرم را در ظرف مورد سرو ریخته و بگذارید تا کمی از حرارت آن کاسته شود. سپس لایه دوم را روی کرم بریزید.
لایه دوم (لايه بیسکوئیتی)
مواد لازم
بیسکوئیت ساقه طلايي نصف بسته
عسل دو قاشق غذاخوري
دارچین کمی
طرز تهيه
بیسکوئیت را به تکه های ریز تقسیم کنید. سپس با عسل و دارچین مخلوط و روی لایه کرم کاسترد قرار دهید.
لایه سوم ( لايه کدو حلوایی)
مواد لازم
کدو حلوایی پخته به میزان دلخواه
آب کمی
شکر به میزان دلخواه (بستگی به شیرینی کدو داره)
هل کمی
زنجبیل تازه رنده شده یک قاشق مرباخوري
طرز تهيه
کدو حلوایی را با آب بپزید تا نرم شود. سپس شکر و هل و زنجبیل را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. در آخر هم روی لایه بیسکوئیتی ریخته و پس از سرد شدن با خامه فرم گرفته تزئین میکنیم.
نوش جان …
پیشنهاد ما:
مشاهده طرز تهیه انواع دسر مجلسی
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه