اين كيك بستني فوق العاده خوشمزه را ميتوانيد در تابستان براي پذيرايي از مهمانهايتان آماده كنيد...
اين كيك بستني فوق العاده خوشمزه را ميتوانيد در تابستان براي پذيرايي از مهمانهايتان آماده كنيد…
مواد اولیه :
برای 10 نفر
بیسکوییت16 عدد (بیسکوییت شکلاتی کرم دار) |
بادام1 فنجان (تست شده) |
شکر3 قاشق غذاخوری |
کره115 گرم (آب شده) |
بستنی1.5 لیتر (بستنی قهوه، نرم شده) |
سس شکلاتیبه مقدار لازم |
مارشمالو200 گرم (نرم شده) |
مارشمالو2 فنجان (کوچک) |
طرز تهیه:
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.
شیرینی ها را بکوبید. کوبیده شیرینی ها را با 3 قاشق غذاخوری شکر و بادام داخل دستگاه مخلوط کن بریزید و کاملا یکدست ریز کنید. کره آب شده را اضافه کنید و بعد دوباره آنها را خوب مخلوط کنید تا به شکل گلوله های نم دار دربیایند.
مخلوط بدست آمده را داخل یک قالب به قطر 23 سانتیمتر قرار دهید و به وسیله ته قاشق داخل ظرف فشاردهید و صاف کنید و به مدت 12 دقیقه داخل فر قرار دهید تا شیرینی طلایی و کاملا برشته شود و بعد بگذارید خنک شود.
دو پیمانه از بستنی را روی شیرنی داخل قالب پخش کنید.
3/4 پیمانه سس شکلات با قاشق روی بستنی بریزید و بعد آن را به مدت 10 دقیقه فریز کنید تا سس کاملا به خورد بستنی برود و به همین ترتیب دو لایه دیگر از بستنی روی آن قرار دهید و بعد کیک را به مدت یک شب با سرپوش داخل فریزر قرار دهید. باقیمانده سس را داخل یخچال نگهدارید.
فر را گرم کنید. باقیمانده سس را داخل یک قابلمه کوچک روی حرارت ملایم گرم کنید و بعد از روی حرارت بردارید.
کیک را روی یک سینی قرار دهید و روی آن مارشمالوی نرم شده را پخش کنید و بعد مارشمالوهای کوچک را روی آن پراکنده کنید و به مدت یک دقیقه داخل فر قرار دهید تا مارشمالوها برشته شوند.
با یک کارد تیز کیک را از سینی یا قالب جدا کنید و آن را داخل ظرف کیک قرار دهید و کیک بستنی را با سس شکلات داغ سرو کنید.
فر را گرم کنید. باقیمانده سس را داخل یک قابلمه کوچک روی حرارت ملایم گرم کنید و بعد از روی حرارت بردارید.
کیک را روی یک سینی قرار دهید و روی آن مارشمالوی نرم شده را پخش کنید و بعد مارشمالوهای کوچک را روی آن پراکنده کنید و به مدت یک دقیقه داخل فر قرار دهید تا مارشمالوها برشته شوند.
با یک کارد تیز کیک را از سینی یا قالب جدا کنید و آن را داخل ظرف کیک قرار دهید و کیک بستنی را با سس شکلات داغ سرو کنید.
طرز تهیه سس شکلاتی گرم
مواد اولیه :
شکلات115 گرم (نیمه شیرین) – قطعه قطعه شده |
شکر115 گرم |
آب1/2 فنجان |
پودر کاکائو30 گرم (تلخ) |
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه