آشپزي و شيريني پزي غذا های دریایی

طرز تهیه ۶ پیتزا سالمون و میگو، پیتزا دریایی متفاوت

آموزش طرز تهیه ۶ پیتزا سالمون و میگو، پیتزا دریایی متفاوت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

1 عدد خمیر پیتزا
25 گرم فیله سالمون دودی
20 گرم بیبی اسفناج
2 حبه سیر
75 گرم میگو
7 گرم پنیر پارمسان
7 گرم زیتون سیاه
20 گرم پنیرچدار
40 گرم پنیر موزارلا رنده شده
0.25 قاشق چایخوری ادویه اورگانو
10 گرم تخم آفتاب گردان
20 میلی لیتر روغن زیتون
به مقدار لازم نمک
به مقدار لازم فلفل سیاه
1 عدد بیبی کورن

طرز تهیه

مواد اولیه را بشویید. ساقه‌های درشت اسفناج را جدا کنید و باقیمانده آن‌را متوسط خرد کنید. پنیر چدار را رنده کنید. زیتون سیاه و بیبی کورن را حلقه‌ای خرد کنید. فر را در دمای 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
در غذا ساز، روغن زیتون، تخم آفتابگردان، برگ اسفناج، سیر رنده شده، نمک و فلفل و پنیر پارمسان بریزید و کاملاً میکس کنید تا سس یکدست شود.
میگو ها را به مقداری از سس آغشته کنید.
باقیمانده سس راروی نان بمالید.
زیتون، بیبی کورن، میگو و پنیر موزارلا رنده شده را به پیترا اضافه کنید.
فیله ماهی سالمون، پنیر چدار و مقداری اورگانو به پیتزا اضافه کنید و آن‌را در فر قرار دهید تا روی پنیر طلایی شود. سپس پیتزا را از فر خارج کنید. نوش جان!
طرز تهیه ۶ پیتزا سالمون و میگو، پیتزا دریایی متفاوت

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی