آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک پنیر خامه ای

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک پنیر خامه ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه

مواد لازم برای 8 نفر

آرد 2 پیمانه
کره 100 گرم
پنیر خامه ای 200 گرم
شکر دانه ریز 1/3 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
آبلیمو تازه 2 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 3 قاشق چای خوری
وانیل‏ 1/8 قاشق چای خوری

طرز تهیه

1-ابتدا پنیر و کره و تخم مرغ ها رو یک ساعت قبل از آماده کردن کیک بیرون از یخچال قرار داده تا هم دما با محیط شود و آرد و بکینگ پودر رامخلوط کرده ۳ بار الک میکنیم کنار میگذاریم

2-کره و پنیر رو با همزن برقی هم میزنیم که مخلوط و یکدست شودسپس شکر رو اضافه کرده و با دور تند همزن هم میزنیم که مایه سفید رنگ شود.کمی زمان میبره پس صبور باشید.

3-تخم مرغ ها رو یکی یکی افزوده و هر کدام رو که اضافه کردیم ۱ تا ۲ دقیقه با همزن میزنیم و سپس وانیل و آبلیمو اضافه میکنیم

4-آرد را در ۳ مرحله اضافه کرده و با همزن دستی در حد مخلوط شدن هم میزنیم

5-مایه کیک رو در قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده دمای۱۸۰ به مدت ۴۵ دقیقه قرار میدهیم

سایر نکات

پی نوشت1:من همیشه کیکهامو درون قابلمه روی. گاز درست میکنم بدین ترتیب ک کف قابلمه چدن رو چرب میکنم مایه کیک رو درون قابلمه ریخته و اگر درب قابلمه سوپاپ داشته باشه سوپاپ رو با دستمال کاغذی گرفته و درب رو گذاشته و قابلمه را روی حرارت پایین مثل حرارت برای دم کردن برنج قرار میدم و بعد از 40 دقیقه با خلال دندان کیک رو چک میکنم که پخته یا نه.
پی نوشت 2:هم زدن پنیر خامه ای و کره و تخم مرغها تاثیر مطلوبی در کیفیت کیک داره پس این مواد رو خوب با همزن بزنید.
طرز تهیه کیک پنیر خامه ای

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی