آموزش طرز تهیه کیک ماست با سبزیجات معطر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه
مواد لازم برای 12 نفر
ماست پرچرب 6 پیمانه
روغن زیتون 3 قاشق سوپ خوری
سیر رنده شده 2 قاشق سوپ خوری
ریحان خرد شده 1 قاشق سوپ خوری
رزماری 1 قاشق سوپ خوری
آویشن 1 قاشق سوپ خوری
پیازچه خرد شده 1 قاشق سوپ خوری
مریم گلی 1 قاشق سوپ خوری
رنده پوست لیمو 1 قاشق چای خوری
نمک 1/2 قاشق چای خوری
پودر فلفل قرمز 1/4 قاشق چای خوری
طرز تهیه
1-یک آبکش فلزی را روی کاسهای بزرگ قرار داده و سطح آبکش را با چهار لایه پارچه توری ریز (تنظیف) میپوشانیم، طوری که توری کامل داخل و اطراف لبههای بیرونی آبکش را بپوشاند.
2-ماست را با قاشق درون آبکش ریخته و روی آبکش را با نایلون میپوشانیم و پس از آن حدود ۱۲ ساعت در یخچال نگه میداریم.
3-سیر، ریحان، رزماری، مریم گلی و پیازچه را ریز میکنیم
4-پوست لیمو ترش (فقط قسمت زرد رنگ) را رنده میکنیم.
5-سبزیجات خردشده را با پوست لیمو ترش، نمک، فلفل و روغن زیتون در کاسهای کوچک هم زده و مخلوط میکنیم.
6-نیمی از ماست کیسهای را در قالب (اگر میخواهید ماست قالبی داشته باشید) یا ظرف شیشهای مناسب سرو ریخته و روی آن را با لایه نازکی از نیمی از مخلوط گیاهی میپوشانیم. دوباره اینکار را تکرار کرده، باقیمانده ماست کیسهای و سبزیجات را لایهای اضافه میکنیم.
7-سطح قالب را پوشانده و حداقل ۱۲ ساعت در یخچال نگه میداریم.
8-پس از آماده شدن کمی در دمای اتاق نگه داشته و بعد سرو میکنیم.
فراموش نکنید سبزیجات دیگری نیز میتوانید به این ترکیب اضافه یا کم کنید. بهتر است از ماست پرچرب استفاده کنید. این ماست را میتوانید تا 1 هفته در یخچال نگه دارید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه