آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک شیره خرما

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک شیره خرما . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه

مواد لازم برای 8نفر

آرد 100 گرم
شیره خرما 1/2 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
آب جوش 1 قاشق مربا خوری
وانیل‏ 1/2 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
شیره خرما برای تزئین 3 قاشق غذا خوری

طرز تهیه

1-ابتدا تخم مرغها را با همزن حدود ۵ دقیقه هم میزنیم تا پوک شوند. بعد شیره خرما،وانیل و آبجوش را اضافه کرده و دوباره میزنیم .

2-در آخر مخلوط آرد و بیکینگ پودر را داخل مایه قبلی الک می کنیم و با لیسک هم میزنیم .قالب را چرب کرده و مواد را میریزیم.

3-در فر گرم با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه قرار می دهیم .

4-بعد که از فر در آوردیم همانطور که کیک داغ هست با سیخ چوبی سوراخ هایی درون اون قرار میدهیم و حدود ۳ قاشق غذاخوری روی آن شیره خرما میریزیم تا به خورد کیک بره

5-و سپس به دلخواه تزیین میکنیم . با توجه به اینکه این کیک از شیرین کننده طبیعی استفاده شده پس سالم تر هم هست.

6-از شیره انگور وتوت هم میتوانید به عنوان جایگزین استفاده کنید. نوش جان. سما بانو
طرز تهیه کیک شیره خرما

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی