آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک شیرداغ

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک شیرداغ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۳۵ دقیقه

مواد لازم برای 8نفر

شکر 2 پیمانه
آرد 2 پیمانه
شیر (کم چرب 1/4 پیمانه
عصاره وانیل 1 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
کره 10 قاشق چای خوری
تخم مرغ 4 عدد

طرز تهیه

1-فر را در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید . قالبی با قطر ۲۵ سانتی متر را چرب کنید و کف آن کاغذ روغنی بکشید.

2-در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ را با سرعت بالا به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود بزنید .دور همزن را کم کرده و به تدریج شکر را اضافه کنید تا پف دار شود.

3-آرد وانیل و پکینگ پودر را مخلوط کرده الک کرده وبا دور کم در سه مرحله اضافه کنید.

4-در ظرفی شیر را گرم کرده کره را در آن بیاندازید تا آب شود. به مواد اضافه کرده بزنید تا صاف شود.

5-مواد را در قالب بریزید و به مدت ۳۰ -۳۵ دقیقه یا تا زمانی که به خلال دندان نچسبد در فر قرار دهید.

6-بعد از خنک شدن کیک با کاردک یا چاقو دیواره کیک را از قالب جدا کنید و کیک را روی قفسه سیمی قرار دهید تا خنک شود.
طرز تهیه کیک شیرداغ

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی