آموزش طرز تهیه کیک سیب و دارچین و فندق . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
2عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر
1 لیوان روغن مایع
1لیوان آب
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
1پاکت وانیل شکری(5 گرمی یا وانیل ایرانی کمی)
1 قاشق غذاخوری دارچین
نصف لیوان فندق
2 عدد سیب
2/5لیوان آرد
طرز تهیه
تخم مرغ و شکر رو خوب هم بزنید بعد مواد مایع رو اضافه کنید بکینگ پودر،وانیل،دارچین را اضافه کنید و هم بزنید سیب رنده شده رو هم اضافه کنید آرد را اضافه کنید در اخر با فندق خرد شده مخلوط کنید وداخل قالب مورد نظر که با روغن جامد چرب شده بریزید و داخل فر از قبل گرم شده 180درجه بپزید(با خلال چوبی پخت کیک را تست کنید)
کو آبش؟