آموزش طرز تهیه کیک بیسکوییت انجیری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
10 عدد انجیر خشک
1 لیتر شیر
1 استکان آرد(استکان کمر باریک ترک حدود 50 گرم)
1 استکان شکر(70 گرم)
2 قاشق غذاخوری نشاسته(گندم)
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
5 پاکت بیسکوییت سبوس دار گندم(مثل ساقه طلایی یا هر بیسکوییت دیگر)
طرز تهیه
سر انجیر ها را ببرید و داخل کاسه ای بریزید. یک لیوان آب داغ روی انجیر ها بریزید و 10 دقیقه صبر کنید. شیر ، آرد ، نشاسته و شکر را داخل قابلمه ای بریزید . انجیر نرم شده در آب را آبکش کنید و در غذاساز خرد کنید و به مخلوط شیر داخل قابلمه اضافه کنید. روی اجاق بذارید و تا وقتی که بجوشد و غلیظ شود بپزید(مدام هم بزنید) وقتی غلیظ شد از روی اجاق بردارید و 1 پاکت وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. کف قالب مناسبی بیسکوییت بچینید و مخلوط انجیری گرم را روی بیسکوییت ها بریزید و پخش کنید. روی مواد دوباره بیسکوییت بچینید و دوباره مخلوط انجیری را بریزید به این شکل تا وقتی که بیسکوییت و مخلوط انجیری تمام شود ادامه بدید. چون مخلوط انجیری گرم ریخته میشود بیسکوییت ها راحت نرم میشود و نیازی به خیس کردن بیسکوییت با شیر نیست. لایه آخر مخلوط انجیری بریزید و صاف کنید. 5_4 ساعت داخل یخچال بذارید. برای برش و سرو آماده است واقعا طعم عالی دارد از شما میخوام امتحان کنید از الان میگم دستتون درد نکنه نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه