آشپزي و شيريني پزي کوکو ها

طرز تهیه کوکو ی برنج

آموزش طرز تهیه کوکو ی برنج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

گوشت چرخ کرده ……………………. 500 گرم
پلو………………………………….. 2 لیوان(برنج دم کشیده ی آماده یا پلوی ساده ی مانده از قبل)
پیاز …………………………………. 1 عدد
فلفل سیاه …………………………… 1 قاشق چای خوری
نمک ………………………………… به مقدار لازم
آرد …………………………………. 1 لیوان
تخم مرغ …………………………….. 2 عدد
روغن مایع ………………………….. به مقدار لازم

طرز تهیه

پیاز را ریز خرد کرده و نصف پیاز خرد شده را در تابه ای به همراه نصف گوشت چرخ کرده ، نمک ، فلفل سیاه و کمی روغن مایع، خوب تفت می دهیم سپس از روی شعله ی اجاق برمی داریم و اجازه می دهیم خنک شود. مخلوط گوشت تفت داده شده را در کاسه ی گودی ریخته و پلو ، بقیه ی گوشت و پیاز خرد شده را نیز به آن اضافه کرده و همه ی مواد را به خوبی با هم مخلوط کرده و ورز می دهیم. از مخلوط، تکه هایی جدا کرده و کف دست به شکل کتلت درمی آوریم و کتلت ها را در یک سینی می چینیم، بعد از این که این کار را با تمام مایه ی کتلت انجام دادیم، کتلت ها را کاملا در آرد می غلتانیم تا تمام اطراف آن به آرد، آغشته شود و دوباره در سینی می چینیم. در یک تابه ی مناسب، مقداری روغن مایع ریخته و روی شعله ی اجاق قرار می دهیم تا روغن، کاملا داغ شود. تخم_مرغ ها را به همراه مقدار کمی نمک در ظرفی، خوب هم می زنیم و کتلت های آغشته به آرد را ابتدا در تخم مرغ می غلتانیم و در روغن داغ، دو طرف آن را سرخ می کنیم تا بپزد و طلایی شود، سپس به همراه گوجه_فرنگی و خیارشور ، سرو می کنیم
طرز تهیه کوکو ی برنج

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی