آشپزي و شيريني پزي کوکو ها

طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز

آموزش طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

لوبیا سبز خرد شده ۴۰۰ گرم
هویچ خرد شده ۱۰۰ گرم (۲ عدد متوسط)
سیب زمینی خرد شده ۱ عدد متوسط
تخم مرغ – ۲ – ۳ عدد
مغز گردو نصف استکان (خرد شده)
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری
پیاز داغ ۱ قاشق غذا خوری
شیر ۱ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ½ قاشق چای خوری
زرد چوبه، نمک، فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

در شروع کار، ابتدا لوبیا سبز را به اندازه‌ های یک سانتی‌ متری خرد کنید. هویچ و سیب زمینی را پوست گرفته و نصف اندازه لوبیا خرد کنید. لوبیا را با یک لیوان آب و یک قاشق چای خوری مخلوط نمک و زرد چوبه بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بپزد. بعد از این مدت هویچ خرد شده را اضافه کنید و ۱۰ دقیقه دیگر مواد را بپزید.

بعد از ۱۰ دقیقه، سیب زمینی نگینی خرد شده را نیز اضافه کنید و بعد از ۵ دقیقه حرارت زیر مواد را خاموش کنید و صبر کنید مواد کمی سرد شوند. در یک کاسه متناسب با اندازه مواد، ۲ عدد تخم مرغ را بکشنید، با چنگال تخم مرغ‌ها را هم بزنید تا مخلوط شوند، بعد بکینگ پودر، پیاز داغ، ادویه مورد نظر، شیر، مغز گردو و زعفران را اضافه کنید و مواد را کاملا با هم مخلوط کنید.

مرحله بعدی آن است که سبزیجات پخته شده را به مخلوط اضافه کنید و با قاشق هم بزنید. در این مرحله حتما دقت کنید که هم زدن به اندازه ای نباشد که باعث له شدن مواد بشود. بعد از مخلوط شدن مواد، مایه کوکو را به مدت ۱۰- ۱۵ دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود در یک تابه نچسب، به اندازه‌ای روغن بریزید که تمام سطح تابه را به ارتفاع ۲ میلیمتر بپوشاند.

حرارت را کمی بالا برده تا روغن داغ شود، مایه کوکو را داخل تابه بریزید، روی آن را کاملا صاف کنید و صبر کنید تا کوکو کمی ببندد و بعد درب تابه را ببندید و با حرارت ملایم نیم ساعت زمان دهید تا کوکو کاملا مغز پخت شود و یک روی آن طلایی شود. از چنگال برای بررسی سفت شدن کوکو استفاده کنید. بعد کوکو را برگردانید تا روی دیگر آن هم طلایی شود. و بعد کوکو را به شکل مورد نظر برش بزنید و سرو کنید.
طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی