آشپزي و شيريني پزي تنقلات

طرز تهیه کراکر نمکی کنجدی

آموزش طرز تهیه کراکر نمکی کنجدی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

کره ………………. 125 گرم(هم دما با اتاق)
روغن مایع ………… نصف فنجان
تخم مرغ …………… 1 عدد
آب ………………… 4 قاشق غذاخوری
سرکه ……………… 3 قاشق غذاخوری
شکر ………………. 1 قاشق مرباخوری
نمک ……………….. 1 قاشق مرباخوری
آرد ………………… دو و نیم تا سه لیوان
.
مواد لازم روی کراکر:
زرده ی تخم مرغ ……. 1عدد
شیره ی انگور ……… 1 قاشق چای خوری
کنجد ………………. به مقدار لازم

طرز تهیه

در ظرفی کره ، روغن مایع، تخم_مرغ ، نمک ، شکر ، سرکه و آب را ریخته و با هم مخلوط می کنیم. آرد را کم کم اضافه کرده و مخلوط می کنیم و ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید. روی خمیر را با پارچه تمیزی می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت 30 دقیقه استراحت کند تا قوام پیدا کند و به دست نچسبد سپس به وسیله ی وردنه، خمیر را به شکل مربع یا مستطیل روی یک سطح صاف، کمی کلفت باز می کنیم. تمام سطح خمیر را با مخلوط زرده ی تخم مرغ و شیره ی انگور ، می پوشانیم و روی آن کنجد می پاشیم. به وسیله ی یک چاقوی ظریف و تیز، خمیر را برش هایی به عرض یک بند انگشت و به طول یک انگشت، می دهیم(شبیه به تصویر). خمیرهای برش خرده را در سینی فر که از قبل درون آن کاغذ روغنی انداخته ایم، می چینیم و در فری که از قبل با دمای 180 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم قرار می دهیم تا کراکرها پخته و روی آن ها کاملا طلایی شود
طرز تهیه کراکر نمکی کنجدی

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی