آشپزي و شيريني پزي تنقلات

طرز تهیه کراکر نمکی کنجدی

مهاجرت به فنلاند در مقطع دبیرستان

آموزش طرز تهیه کراکر نمکی کنجدی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

کره ………………. 125 گرم(هم دما با اتاق)
روغن مایع ………… نصف فنجان
تخم مرغ …………… 1 عدد
آب ………………… 4 قاشق غذاخوری
سرکه ……………… 3 قاشق غذاخوری
شکر ………………. 1 قاشق مرباخوری
نمک ……………….. 1 قاشق مرباخوری
آرد ………………… دو و نیم تا سه لیوان
.
مواد لازم روی کراکر:
زرده ی تخم مرغ ……. 1عدد
شیره ی انگور ……… 1 قاشق چای خوری
کنجد ………………. به مقدار لازم

طرز تهیه

در ظرفی کره ، روغن مایع، تخم_مرغ ، نمک ، شکر ، سرکه و آب را ریخته و با هم مخلوط می کنیم. آرد را کم کم اضافه کرده و مخلوط می کنیم و ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید. روی خمیر را با پارچه تمیزی می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت 30 دقیقه استراحت کند تا قوام پیدا کند و به دست نچسبد سپس به وسیله ی وردنه، خمیر را به شکل مربع یا مستطیل روی یک سطح صاف، کمی کلفت باز می کنیم. تمام سطح خمیر را با مخلوط زرده ی تخم مرغ و شیره ی انگور ، می پوشانیم و روی آن کنجد می پاشیم. به وسیله ی یک چاقوی ظریف و تیز، خمیر را برش هایی به عرض یک بند انگشت و به طول یک انگشت، می دهیم(شبیه به تصویر). خمیرهای برش خرده را در سینی فر که از قبل درون آن کاغذ روغنی انداخته ایم، می چینیم و در فری که از قبل با دمای 180 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم قرار می دهیم تا کراکرها پخته و روی آن ها کاملا طلایی شود
طرز تهیه کراکر نمکی کنجدی

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی