آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی و وانیلی نرم

آموزش طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی و وانیلی نرم . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

120 گرم شکر(حدودا، یک انگشت بیشتر از نصف لیوان)2 تخم مرغحدود 5 گرم وانیل شکری115 گرم روغن مایع(حدودا، یک انگشت بیشتر از نصف لیوان)200 میلی لیتر شیر(1 لیوان)حدود 10 گرم بکینگ پودر260 گرم آرد(حدودا،1 انگشت کمتر از 2ونیم لیوان)2 قاشق غذاخوری پر پودر کاکائو1/4 لیوان شیر(برای قسمت کاکائویی)100 گرم شکلات شیری یا تلخ(اختیاری)

طرز تهیه

خم مرغ ها، شکر و وانیل شکری رو اونقدر بزنین تا مثل مایونز شه(حداقل 5 دقیقه) و بعد روغن و شیر رو اضافه کنین و مخلوط کنین، سپس آرد و بکینگ پودر رو که باهم مخلوط کردین و الک کردین رو اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین تا یکنواخت شه.
مایه کیک رو به دو قسمت تقسیم کنین و به یک قسمتش پودر کاکائو و 1/4 لیوان شیر اضافه کنین و مخلوط کنین و به اختیار میتونین شکلات رو تکه تکه کنین کوچک و به قسمت کاکائویی اضافه کنین.
کاغذ های مافین رو داخل قالب مافین بچینین و سپس برای هر کدوم، حدود 1 قاشق غذاخوری از مایع کیک وانیلی و 1 قاشق غذاخوری از مایع کیک کاکائویی بریزین.در فر گرم شده 180 درجه، حدود 20-25 دقیقه بپزین.بعد پخت روشون پودر شکر الک کنین یا خواستین انواع کرم ویا خامه بدین روش با ماسوره
طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی و وانیلی نرم

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی