آشپزي و شيريني پزي غذای هندی

طرز تهیه چیکن ماسالا غذای خاص هندی

آموزش طرز تهیه چیکن ماسالا غذای خاص هندی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
چیکن ماسالا یه غذای خوشمزه هندیه که با ادویه جات فراوان درست میشه. این غذا رو می تونید هم با برنج و هم بدون برنج با نان سرو کنید.

مواد لازم:

۹۰۰ گرم مرغ (سینه مرغ بدون استخوان)
۲ عدد پیاز
۱۰ تا ۱۲ حبه سیر
۳۰ سانتیمتر زنجبیل
۳ عدد گوجه فرنگی
۱۷۰ گرم ماست
۲ عدد فلفل سبز تند
۲ قاشق غذاخوری روغن
۸ تا ۱۰ عدد دانه فلفل سیاه
۸ تا ۱۰ عدد میخک
۲٫۵ سانتیمتر چوب دارچین
۳ تا ۴ عدد هل
۱ عدد برگ بو
۱ قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز
۱ قاشق غذاخوری پودر تخم گشنیز
نصف قاشق چای خوری زردچوبه
یک مشت گشنیز
۱ عدد لیمو
نمک به اندازه کافی

طرز تهیه چیکن ماسالا غذای خاص هندی
سیر و زنجبیل را آسیاب کنید تا خمیری شود. البته می توانید به جای مخلوط کن از رنده هم استفاده کنید. سپس آن را کنار بگذارید.
طرز تهیه چیکن ماسالا غذای خاص هندی
یکی از پیازها را خرد کرده و داخل مخلوط کن بریزید.
طرز تهیه چیکن ماسالا غذای خاص هندی
فلفل سبز، دانه های فلفل سیاه، میخک، دارچین، هل، برگ بو و مقدار کمی آب داخل مخلوط کن بریزید، آسیاب کنید و کنار بگذارید.
طرز تهیه چیکن ماسالا غذای خاص هندی
3 عدد گوجه فرنگی را خرد کرده و در مخلوط کن پوره کنید.
طرز تهیه چیکن ماسالا غذای خاص هندی
مرغ را درشت خرد کنید.
طرز تهیه چیکن ماسالا غذای خاص هندی
سپس نصف خمیر زنجبیل و سیر، نصف پودر فلفل قرمز، زردچوبه و آب نصف لیمو را به مرغ ها اضافه کنید.

مرغ را به مدت نیم ساعت کنار بگذارید.
طرز تهیه چیکن ماسالا غذای خاص هندی
تاوه را روی گاز قرار دهید و ۱ قاشق غذاخوری روغن بریزید.

سپس خمیر پیازی را داخل تاوه بریزید و به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه تفت دهید. دائم هم بزنید تا رنگ آن تغییر کند و حجمش کمتر شود.
طرز تهیه چیکن ماسالا غذای خاص هندی
باقیمانده خمیر زنجبیل و سیر را به مواد اضافه کنید و ۲ الی ۳ دقیقه تفت دهید.
طرز تهیه چیکن ماسالا غذای خاص هندی
پودر فلفل باقیمانده و پودر گشنیز را اضافه کنید و ۷ الی ۸ دقیقه دیگر تفت بدهید تا مواد کاملا خشک شود و روغن آن بیرون بزند.
طرز تهیه چیکن ماسالا غذای خاص هندی
سپس پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و ۱۰ الی ۱۵ دقیقه دیگر تفت بدهید تا آب گوجه فرنگی کشیده شده و مواد قرمز رنگ شود. شاید لازم باشد در این مرحله کمی روغن به مواد اضافه کنید تا جدا شدن آن از مواد را ببینید.

مواد را به ظرف جداگانه ای منتقل کنید و کنار بگذارید. این مواد یا خمیر ماسالا را می توانید تا ۱۰ روز در فریزر نگهداری کنید و در غذاها استفاده کنید.
طرز تهیه چیکن ماسالا غذای خاص هندی
حالا سراغ مرغ ها می رویم. شعله را کمی بیشتر کنید و باقی مانده روغن را در تاوه بریزید. مرغ هایی که داخل مواد خوابانده اید را در تاوه بریزید نمک بزنید و کمی سرخ کنید تا قهوه ای طلایی رنگ شود.
طرز تهیه چیکن ماسالا غذای خاص هندی
خمیر ماسالا را به مرغ ها اضافه کنید، یک پیمانه آب بریزید و هم بزنید. درب تاوه را ببندید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد.
طرز تهیه چیکن ماسالا غذای خاص هندی
باقی مانده پیازها و گشنیز را اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه دیگر بجوشد.
طرز تهیه چیکن ماسالا غذای خاص هندی
روی غذا را با گشنیز تزئین و میل کنید.
طرز تهیه چیکن ماسالا غذای خاص هندی
طرز تهیه چیکن ماسالا غذای خاص هندی

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی