آشپزي و شيريني پزي صبحانه

طرز تهیه چیلبیر ( تخم مرغ عسلی )

آموزش طرز تهیه چیلبیر ( تخم_مرغ_عسلی ) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

تخم‌مرغ …………………. 3 عدد
سرکه‌ی انگور ……………. 1 قاشق مرباخوری
ماست ……………………. 1 لیوان
سیر ………………………. 1 حبه
کره ………‌……………….. 2 قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز خشک ….. به مقدار دلخواه
نعناع خشک ……………… به مقدار دلخواه
نمک ………………………. به مقدار لازم
آب ………………………… به مقدار لازم

طرز تهیه

یک قابلمه‌ی گود را پر از آب کرده و روی شعله ی اجاق قرار می‌دهیم تا آب به نقطه‌ی جوش برسد اما لازم نیست آب بجوشد و آب را در همین وضعیت نگه می‌داریم. سرکه ی انگور را به آب اضافه کرده و به وسیله‌ی یک قاشق، آب درون قابلمه را در یک جهت به صورت دورانی هم می‌زنیم و گرداب ایجاد می‌کنیم و یکی از تخم_مرغ ها را به آرامی وسط گرداب می‌شکنیم و اجازه می‌دهیم سفیده ی تخم‌مرغ ببندد و کمی بپزد و گه‌گاهی در همان جهت قبلی آب را به صورت دورانی هم می‌زنیم. وقتی سفیده‌ی تخم‌مرغ بست، قبل از آن که زرده ی تخم‌مرغ سفت شود آن را به وسیله‌ی یک کفگیر آبکش از آب خارج کرده و در ظرف ِ سرو قرار می‌دهیم. به این ترتیب تمام تخم‌مرغ‌ها را آماده می‌کنیم‌ و در ظرف می‌چینیم و روی آن‌ها نمک می‌پاشیم. برای تهیه‌ی سس_ماست روی خوراک تخم‌مرغ عسلی ، سیر را در ماست رنده کرده و خوب مخلوط می‌کنیم. برای تهیه‌ی سس_فلفلی روی چیلبیر، پودر فلفل_قرمز خشک و پودر نعناع خشک را در کره تفت می‌دهیم. ابتدا سس ماست را روی تخم‌مرغ‌ها ریخته سپس سس فلفلی را روی ماست می‌ریزیم و سرو می‌کنیم‌.
طرز تهیه چیلبیر ( تخم_مرغ_عسلی )

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی