آشپزي و شيريني پزي پیراشکی ها

طرز تهیه پیراشگی گوشت با خمیر جادویی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پیراشگی گوشت با خمیر جادویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

آرد ۳ لیوان
خمیر مایه ۳ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
شیر یا آب ۱ لیوان
روغن ۶ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
شکر ۴ قاشق چایخوری

طرز تهیه

خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ).تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید.پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید.این خمیر بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت است ، بافت و ماندگاری خوبی دارد و میتوانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی و نگهداری اش کنید.
من برای موادمیانی گوشت چرخ کرده را در پیاز خردشده وروغن ونمک وفلفل وزردچوبه وکمی فلفل دلمه ای و قارچ خرد شده سرخ کردم، بعد بهش ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کردم وکمی تفت دادم و مواد گوشتی و پنیر پیتزا رو داخل پیراشکی ریختم و پیچیدم.بعد از پیچیدن با قلمو کمی زرده تخم مرغ بهش مالیدم ودر فری که از قبل با درجه ۱۸۰ گرم شده به مدت نیم ساعت قرار دادم تا بپزه و روش طلایی بشه بهتره دوسه دقیقه آخر گریل بالای فر رو روشن کنید تا روی پیراشکی تون طلایی بشه.
برای پیچیدن پیراشکی یک مستطیل بزرگ با خمیر برش بزنید و در یکطرفش مواد گوشتی و پنیر پیتزا رو بریزید و طرف دیگر را روش تا کنید تا یک مستطیل کوچیکتر بوجود بیاد و با چنگال هر دو لایه خمیر را بهم بچسبانید و با چاقوی تیز هر دو طول مستطیل رو برش بزنید به طوری که برشهای یک طرف وسط برشهای طرف دیگر باشن بعد با دست برشها رو برگردونین
طرز تهیه پیراشگی گوشت با خمیر جادویی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی