آشپزي و شيريني پزي ساندویچ ها

طرز تهیه پيتزا با لقمه هاي پنيري

آموزش طرز تهیه پيتزا با لقمه هاي پنيري . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

آب ولرم …………………….. 1 ليوان
روغن مايع …………………. نصف ليوان
مايه خمير ………………….. 1 قاشق غذاخوري
سفيده ي تخم مرغ ……….. 1 عدد
زرده ي تخم مرغ ………….. 1 عدد
شکر …………………………. 1 قاشق چاي خوري
نمک …………………………. 1 قاشق چاي خوري
آرد ………………………….. 5 ليوان

مواد لازم سس پيتزا:
سس کچاپ ……………….. 1 قاشق مرباخوري
رب گوجه فرنگي …………. 1 قاشق مرباخوري
آب …………………………. نصف فنجان
آويشن …………………….. به مقدار دلخواه

مواد لازم روي پيتزا:
سوسيس ………………… به مقدار لازم
ذرت ……………………… به مقدار لازم
فلفل سبز ……………….. به مقدار لازم
گوجه فرنگي …………… به مقدار لازم
پنير پيتزا ……………….. به مقدار دلخواه

طرز تهیه

مايه ي خمير و شکر را در ظرفي ريخته و آب ولرم را روي آن مي ريزيم و کاملا مخلوط مي کنيم. روغن مايع، سفيده ي تخم مرغ و نمک را اضافه کرده، مخلوط مي کنيم. آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و مخلوط مي کنيم تا خمير لطيفي به دست آيد که به دست نمي چسبد سپس روي خمير را با پارچه ي تميزي مي کشيم و اجازه مي دهيم که 30 دقيقه استراحت کند تا عمل بيايد. در اين حين تمام مواد لازم روي پيتزا را به اندازه ي دلخواه خرد و آماده مي کنيم. براي تهيه ي سس پيتزا، سس کچاپ، رب گوجه فرنگي، آب و آويشن را در ظرفي به خوبي مخلوط مي کنيم. دستمان را به روغن آغشته کرده و تکه اي از خمير جدا مي کنيم و به اندازه ي دلخواه (حداقل به بزرگي يک بشقاب پلوخوري) باز مي کنيم و در سيني فر که از قبل کاغذ روغني در آن گذاشته ايم، قرار مي دهيم. سطح خمير را کاملا به مخلوط سس آغشته مي کنيم. از خمير باقي مانده، تکه هايي به اندازه ي گردو جدا کرده، لايه آن پنير پيتزا مي گذاريم و اطراف خمير اصلي کنار هم مي چينيم. مخلفات پيتزا را به ترتيب دلخواه روي پيتزا پخش مي کنيم. سطح خميرهاي لقمه اي را به زرده ي تخم مرغ آغشته مي کنيم و سيني فر را در فري که از قبل با دماي 180 درجه ي سانتي گراد روشن کرده ايم قرار مي دهيم تا پيتزا آماده شود سپس از فر خارج کرده و پنير پيتزاي رنده شده را روي تمام سطح پيتزا مي ريزيم و دوباره به مدت 5 دقيقه در فر قرار مي دهيم.

شيرينانه ي 1: از هر موادي براي روي اين پيتزا مي توانيم استفاده کنيم و بهتر است به جاي سوسيس( اگر خانگي نيست) از سينه ي مرغ يا گوشت چرخ کرده استفاده کنيم.
شيرينانه ي 2: از هر موادي براي درون پيتزاهاي لقمه اي نيز مي توانيم استفاده کنيم.
شيرينانه ي 3: از هر ادوبه ي دلخواهي براي اين پيتزا مي توانيم استفاده کنيم.
شيرينانه ي 4: بهتر است قسمت آبدار گوجه فرنگي را از آن جدا کرده و فقط از قسمت گوشتي آن براي روي پيتزا استفاده کنيم.
طرز تهیه پيتزا با لقمه هاي پنيري

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی