آشپزي و شيريني پزي تنقلات

طرز تهیه پولکی کنجدی

آموزش طرز تهیه پولکی کنجدی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه

مواد لازم برای 8 نفر

شکر 3/4 پیمانه
آب 1/2 پیمانه
کنجد 1 پیمانه
عسل 1/4 پیمانه
کره 2 قاشق چای خوری
آبلیمو 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه

1-کنجد ها رو توی یک ظرف خشک بریزید و روی حرارت ملایم بگذاریدو دائم هم بزنید که کمی رنگ کنجد طلایی،و اصطلاحا بو داده بشه.

2-در ظرف دیگری شکر و آب رو مخلوط کنید و روی حرارت متوسط بگذارید تا شکر حل بشه و ۲ دقیقه بجوشه.

3-سپس،حرارت رو ملایم کنید، کره ،آبلیمو و عسل رو اضافه کنید و گاهی هم بزنید.

4-پس از چند دقیقه مایع مورد نظر باید رنگ کاراملی روشن پیداکند.برای اطمینان یک قطره از مایع رو توی ظرف آب میچکانیم مایع در آب باید خودشو بگیره،نباید پخش بشه اگه اینطور بود آماده ست.

5-حرارت رو خاموش کنید،و کنجد هارو اضافه کنید و همبزنید،ظرف رو از روی گاز برندارید، که مواد پولکی با گرمای گاز نرم بمونند.

6-کف ظرفی رو‌چرب کنید،قاشق قاشق از مایه پولکی کف ظرف بریزید،پس از ۳۰تا ۶۰‌ثانیه با پشت قاشقی که چرب شده روی پولکی ها بکشید که نازک تر بشن،پشت قاشق رو دائما چرب نگه دارید.

7-پیش از اینکه‌کاملا سرد و شکننده بشن جداشون‌کنید و در ظرف دربسته نگهدارید.

سایر نکات

میتونید کمی وانیل هم اضافه کنید،و یا از شکر قهوه ای استفاده کنید. میشه کنجد رو کمتر ریخت.اگر مواد پولکی پبش از ریختن در ظرف‌چرب شده، سفت شدن،کمی روی حرارت بگذارید تا نرم بشن.موقع کار مراقب دست هاتون باشید که مواد پولکی روی اونها نریزن،چون دااااااغ و چسبنده هستن.
طرز تهیه پولکی کنجدی

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی