آشپزي و شيريني پزي تنقلات

طرز تهیه پرتقال قندی

آموزش طرز تهیه پرتقال قندی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه

مواد لازم برای 2 نفر

پرتقال 2 عدد
شکر 1/2 پیمانه
پودر قند به مقدار لازم
آب به مقدار لازم

طرز تهیه

1-پوست پرتقال رو بگیرید پرتقال رو میل کرده و پوستش را با قسمت سفیدش خلال کنید

2-روی پوستها آبجوش بریزید و۵ دقیقه بجوشانید وصاف کنیداین کار رو سه بار انجام بدید

3-سپس داخل آب سرد بریزید و پنج ،شش ساعتی استراحت بدید

4-آب و شکر را به نسبت برابر بذارید بجوشه و بعد پوست ها رو تو اون بریزید تا بجوشه وقوام بیاد و بعد شهدش رو صاف کنید

5-داخل سینی کاغذ روغنی انداخته و خلال ها رو روی کاغذ روغنی بچینید و به مدت یک شب بذارید تو دمای اتاق بمونه و خشک بشه

6-سپس روی اون پودر قند الک کنید و بذارید چند ساعت دیگه بمونه و حالت پاستیلی پیدا کنه

7-بعد داخل یه ظرف دربسته داخل یخچال نگه دارید .همراه چای میل کنید
طرز تهیه پرتقال قندی

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی