آموزش طرز تهیه پرتقال قندی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
پرتقال 2 عدد
شکر 1/2 پیمانه
پودر قند به مقدار لازم
آب به مقدار لازم
طرز تهیه
1-پوست پرتقال رو بگیرید پرتقال رو میل کرده و پوستش را با قسمت سفیدش خلال کنید
2-روی پوستها آبجوش بریزید و۵ دقیقه بجوشانید وصاف کنیداین کار رو سه بار انجام بدید
3-سپس داخل آب سرد بریزید و پنج ،شش ساعتی استراحت بدید
4-آب و شکر را به نسبت برابر بذارید بجوشه و بعد پوست ها رو تو اون بریزید تا بجوشه وقوام بیاد و بعد شهدش رو صاف کنید
5-داخل سینی کاغذ روغنی انداخته و خلال ها رو روی کاغذ روغنی بچینید و به مدت یک شب بذارید تو دمای اتاق بمونه و خشک بشه
6-سپس روی اون پودر قند الک کنید و بذارید چند ساعت دیگه بمونه و حالت پاستیلی پیدا کنه
7-بعد داخل یه ظرف دربسته داخل یخچال نگه دارید .همراه چای میل کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه