آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه ومبولونی

آموزش طرز تهیه ومبولونی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

275 گرم آرد کیک پزی
275 گرم آرد نان(شاید 2-3 قاشق غذاخوری بیشتر نیاز شه)
70 گرم شکر
125 میلی لیتر آب ولرم
125 میلی لیتر شیر ولرم
3 تخم مرغ بزرگ
42 گرم خمیر مایه خیس ویا 10 گرم خمیر مایه فوری
1/2 قاشق چایخوری نمک
پوست رنده شده نصف یک لیمو
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
100 گرم کره آب شده

برای فیلینگ:
6 زرده تخم مرغ
100 گرم شکر
40 گرم آرد گندم
450 میلی لیتر شیر
وانیل
میتونین از کرمهای دیگه هم واسه داخلش استفاده کنین

طرز تهیه

شیر، آب و شکر رو مخلوط کنین، خمیر مایه رو اضافه کنید و مخلوط کنید و چند دقیقه صبر کنید بعد آرد هارو الک کنین و مخلوط کنین بعد بقیه موادو بجز کره اضافه کنین و ورز بدین و در آخر کره رو اضافه کنین و ورز بدین. بپوشونین و حدود 1 ساعت استراحت بدین تا دوبرابر شه.بعد دوباره ورز بدین کمی و به کلفتی 1-1ونیم سانتیمتر باز کنین و به دایره های به قطر 7 سانتیمتر ببرین.بعد هر دو طرفشون آرد بپاشین و 20-30 دقیقه دیگه بزارین بمونن بعد در روغن داغ (170-175 درجه) سرخ کنین.روی دستمال بزارین تا سرد شن.زرده ها و شکر رو خوب با همزن بزنین تا رنگش روشن شه، وانیل و 50 میلی لیتر شیر رو اضافه کنین و مخلوط کنین، بعد 400 میلی لیتر شیر رو بجوشونین بعد مخلوط زرده هارو آرام آرام، درحالی که هم میزنین، اضافه کنین و هم بزنین روی حرارت تا غلیظ شه. روشو با سلفون بپوشونین طوریکه در تماس با فیلینگ باشه و بزارین سرد شه. داخل دوناتها رو با فیلینگ پر کنین و روشون پودر شکر بپاشین
طرز تهیه ومبولونی

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی