آموزش طرز تهیه نبات خانگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 20 نفر
شکر 3 لیوان
شیر 1 لیوان
زعفران 1/4 قاشق چای خوری
پودر هل 1/2 قاشق چای خوری
مغز پسته به مقدار لازم
طرز تهیه
1-شکر و شیر را در قابلمه بریزید
2-با حرارت کم بجوشانید
3-در میانه کار زعفران و هل را اضافه کنید
4-تا زمانی بجوشانید که تقریبا مثل ماست سفت شود و از اطراف قابلمه شکرک بزند
5-مواد را روی سینی که کمی چرب شده بریزید .مغز پسته را بپاشید. بعد از چند ساعت تکه کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه