آشپزي و شيريني پزي نان و خمیر

طرز تهیه نان تره فرنگی يا سبزيجات

آموزش طرز تهیه نان تره_فرنگی يا سبزيجات . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

کره …………………….. 115 گرم(به قطعات کوچک تقسيم کرده و قبل از استفاده حدود 20 دقيقه در فريزر قرار مي دهيم.)
آرد …………………….. 175 گرم
آب سرد…………………….. 3 قاشق غذاخوري
سرکه ي سيب سرد…….. 1 قاشق غذاخوري
نمک ……………………. نصف قاشق چاي خوري
شکر ……………………. 1 قاشق چاي خوري

مواد لازم روي نان:
تره فرنگي …………….. 500 گرم(يا هر سبزي دلخواه ديگري مانند کدو، هويج)
روغن زيتون ………….. 4 قاشق غذاخوري
ادوبه هاي دلخواه ……. به مقدار لازم
خامه …………………… 4 قاشق غذاخوري
سير رنده شده……………. به مقدار لازم
شير ……………………. 2 قاشق غذاخوري
نمک ……………………. به مقدار لازم

طرز تهیه

آرد، شکر و نمک را در ظرف گودي ريخته و تکه هاي سرد کره را تک تک اضافه کرده و با دور کند همزن، به آرامي مخلوط مي کنيم تا کره ها تمام شود. سپس آب و سرکه ي سيب سرد را کم کم اضافه کرده و مخلوط مي کنيم تا زماني که خمير منسجمي به دست آيد، روي خمير را مي پوشانيم و اجازه مي دهيم تا مواد روي نان را آماده مي کنيم، خمير استراحت کند. تره فرنگي ها(سبزيجات) را خرد کرده در ظرفي مي ريزيم و ادويه هاي دلخواه و روغن زيتون را به آن اضافه کرده و مخلوط مي کنيم. در ظرف ديگري خامه، شير، سير رنده شده، نمک و در صورت دلخواه فلفل را مخلوط مي کنيم. خمير را را روي يک سطح صاف به ارتفاع 4 ميلي متر باز مي کنيم و از آن دايره هايي به بزگي يک پيش دستي جدا مي کنيم و وسط خمير را با سس خامه اي مي پوشانيم و روي آن از مخلوط تره فرنگي(سبزيجات) مي ريزيم و لبه هاي خمير را به سمت مواد برمي گردانيم. خميرها را در سيني فر که از قبل چرب کرده يا درون آن کاغذ روغني انداخته ايم مي گذاريم و لبه هاي خمير را به وسيله ي فرچه ي مخصوص به شير آغشته مي کنيم و در صورت دلخواه روي آن کنجد يا سياه دانه مي پاشيم و سيني فر را به مدت 45 تا 50 دقيقه در فري که از قبل با دماي 180 درجه ي سانتي گراد روشن کرده ايم قرار مي دهيم.
طرز تهیه نان تره_فرنگی يا سبزيجات

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی