آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه موس دو لایه شیک و مجلسی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه موس دو لایه شیک و مجلسی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم لایه سیاه

تخم مرغ (زرده): ۳ عدد
شکر: ۱۰۰ گرم
شکلات سیاه: ۱۵۰ گرم
ژلاتین: ۳ قاشق چایخوری
آب: یک چهارم پیمانه
شیر: ۲۵۰ میلی لیتر
خامه قنادی: ۱۵۰ گرم

مواد لازم لایه سفید

زرده تخم مرغ: ۲ عدد
شکر: ۷۵ گرم
شکلات سفید: ۱۰۰ گرم
ژلاتین: ۲ قاشق چایخوری
آب: ۳ قاشق سوپخوری
شیر: ۱۵۰ میلی لیتر
خامه قندی: ۱۰۰ گرم

طرز تهیه

برای آماده سازی این دسر از قالب های مخصوص سیلیکونی استفاده می شود؛ قالب هایی که به صورت مت طرح دار و همراه با قالب اصلی عرضه می شود.
ابتدا لایه سفید را به این ترتیب آماده کنید. زرده تخم مرغ، شکر و شیر را مخلوط کرده و روی بخار آب قرار دهید و مرتب هم بزنید تا زرده های تخم مرغ از خامی در آید.
ژلاتین را روی آب بپاشید و روی بخار آب و یا داخل مایکروویو قرار دهید تا رقیق و شفاف شود.
سپس داخل مخلوط شیر و تخم مرغ بریزید.
شکلات سفید را آب کرده داخل مواد ریخته.
در نهایت با خامه قنادی که فرم داده اید مخلوط کنید.
مخلوط آماده را داخل قالب ریخته و در فریزر حداقل به مدت سه ساعت قرار دهید.
بعد از فرم گیری کامل این مواد، لایه سیاه را مانند لایه اول آماده کرده، مت طرح دار داخل مخزن آن قرار دهید.
مایه سیاه رنگ آماده را روی آن بریزید به طوری که نیمی از حفره را پر کند.
مواد مغزی یعنی لایه سفید رنگ آماده شده را از قالب جدا کرده و داخل قالب مواد سیاه رنگ قرار داده و با بقیه مواد روی آن را بپوشانید.
قالب را به مدت یک شب در فریزر قرار داده و و روز بعد از فریزر خارج کنید و بلافاصله دسر را از قالب جدا کنید.
در ظرف مناسب قرار دهید.
این دسر را می توان بعد از جدا کردن از قالب داخل یخچال نگهداری نمود.
در صورت تمایل می توانید با خامه شکلاتی و میوه تزئین نمایید.
طرز تهیه موس دو لایه شیک و مجلسی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی