آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه مشکوفی زعفرانی

مهاجرت به فنلاند در مقطع دبیرستان

آموزش طرز تهیه مشکوفی زعفرانی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه

موارد لازم برای

شیر (4 لیوان) 1 لیتر
نشاسته 10 قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده 1/2 فنجان
گلاب 2 قاشق غذا خوری
کره 50 گرم
شکر 8 قاشق غذا خوری

طرز تهیه

1-شکر و نشاسته رو با هم مخلوط می کنیم و هم می زنیم، کمی شیر اضافه می کنیم و هم می زنیم تا نشاسته حل بشه و گلوله نشه.

2-بقیه شیرو اضافه کرده و روی حرارت متوسط قرار داده و مدام هم می زنیم،

3-وقتی گرم شد گلاب و کره رو اضافه می کنیم، کره که آب شد زعفران رو افزوده و هم می زنیم تا ته نگیره،

4-وقتی که جوشید و به غلظت مورد نظر رسید شعله رو خاموش کرده و در ظرف مورد نظر ریخته و تزیین می کنیم.

سایر نکات

برای قالبی کردن مشکوفی وقتی شعله رو خاموش کردیم اجازه میدیم کمی از حرارت بیفته بعد موادو تو قالب مورد نظر ریخته و یکی دوساعتی میذاریم یخچال، برای اینکه راحت تو ظرف سرو برگرده با چاقو لبه های مشکوفی رو از دیواره قالب جدا می کنیم و بر می گردونیم.
طرز تهیه مشکوفی زعفرانی

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی