آشپزي و شيريني پزي انواع مربا

طرز تهیه مربا ی هلو

آموزش طرز تهیه مربا ی هلو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

هلو …………………… 1 کیلوگرم(بهتر است که هلوها، نه خیلی سفت و نه خیلی نرم باشد.)
شکر ………………….. 3 لیوان
آب ……………………. 2 لیوان
آب لیموترش …………… نصف یک لیموی تازه(یا 1 قاشق چای خوری جوهرلیمو)

طرز تهیه

ابتدا شکر و آب را در قابلمه ای ریخته و مخلوط می کنیم. قابلمه را روی شعله ی اجاق می گذاریم تا بجوشد. در این حین، هلوها را پوست کنده و هسته ی آن ها را جدا می کنیم و هلوها را به شکل مکعب های کوچک ، خرد می کنیم. وقتی شربت مربا غلیظ شد، هلوهای خرد شده را به آن اضافه می کنیم و به آرامی و با دقت، مربا را هم می زنیم. کف روی مربا را جدا می کنیم. هلوها در شربت، آب می اندازد، تا زمانی که آب هلوها کشیده شود و هلوها شفاف شود، اجازه می دهیم روی شعله ی اجاق بماند سپس چند دقیقه قبل از اتمام زمان پخت ، آب نصف لیموترش تازه (یا جوهرلیمو) را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم چند دقیقه ی دیگر روی شعله ی اجاق بماند سپس مربای آماده را به صورت داغ در ظرف های شیشه ای استرلیزه شده ی مورد نظر می ریزیم و بعد از این که مربا خنک شد، درِ ظرف ها را می بندیم.
.
شیرینانه: اگر برای تهیه ی مربای هلو، به روش بیش تر مرباها، هلوها را در شکر بخوابانیم، هلو بافت و انسجام خود را از دست می دهد
طرز تهیه مربا ی هلو

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی