آشپزي و شيريني پزي انواع مربا

طرز تهیه مربای هویج با طعم نارنج

آموزش طرز تهیه مربای هویج با طعم نارنج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۱۸۰ دقیقه

مواد لازم برای 30 نفر

هویج پوست گرفته 1200 گرم
شکر 1500 گرم
خلال پوست نارنج خشک شده 10 گرم
زعفران دم کرده 3 قاشق سوپ خوری
وانیل‏ 1/8 قاشق چای خوری
آب 7 لیوان
گلوکز مایع 1 قاشق سوپ خوری
جوهر لیمو 1/8 قاشق چای خوری

طرز تهیه

ابتدا هویج هارو با چرخ گوشت چرخ کردم من دوست ندارم رنده کنم چون ریش ریش میشه سلیقه ایه .

آب و شکر رو میزارم روی حرارت تا شکر به خودی خود بدون هم زدن حل بشه بعد هویج رو بهشون اضافه میکنم در قابلمه باز باشه تا بجوش بیاد بعد میتونید در قابلمه رو نیم کش بزارید .

خلال پوست نارنج و که من از عطاری میخرم و خشک هست اول تمیز میکنم‌چون ممکنه داخلش شاخه و برگ باشه .

بعد با یک لیوان آب میزارم تا چند قل بزنه و سپس آبش رو صاف میکنم دوباره با یک لیوان دیگه آب میزارم بجوشه .و…اینکار رو سه بار انجام میدم تا تلخی خلالها گرفته بشه .بعد خلال نارنجها رو خوب خوب با میکسر له میکنم نباید تو مربا پیدا باشه.

وقتی بعد از حدود سه ساعت مربای هویجتون کاملا فوام اومد جوهر لیمو و زعفران رو بهش بزنید خلال نارنجهای له شده رو باهاشون قاطی کنید .

وبعد از خاموش کردن زیر شعله وانیل رو به مربا بیفزایید وهمش بزنید

میتونید برای براق شدن مرباتون آخر کار یک قاشق سوپ خوری گلوکز مایع داخلش بزنید و خوب همش بزنید .

برای اینکه متوجه بشید شهد مرباتون بمقدار کافی قوام اومده کافیه مقداری از اونو داخل یه طرف کوچک بریزید و اجازه بدید سرد بشه اگه بعد از سرد شدن وقتی بادقاشق از شهد میریزید توی طرف آخرین قطرات شهد حالت کشدار باشه یعنی قوامش خوبه .

سایر نکات

طعم بینطیری داره این مربا حتما حتما امتحانش کنید.مقدار خلال نارنج رو اگر بیشتر بزنید به طعم هویج قالب میشه ولی در هر صورت خیلی دلچسبه.
میتونید مقدار شکر دستور رو تا نیم کیلوی دیگه بیشتر بگیرید چون دایقه ای هست بعصیها شیرینتر میپسندند.
اگه دوست نداشتین خلال نارنجهارو داخل مربا له شده بریزید باید از اول پخت هویجها به مرباتون اصافه اش کنید تا همرا هویجها حسابی بپزند و زیر دندون حس نشود.
بجای جوهر لیمو از یک الی دو قاشق عداخوری ابلیموی تازه استفاده کنید .میتونید با چشیدن مقدار ابلیمو رو تایین کنید.
این مقدار مواد تقریبا دو شیشه و نصفی مربا بهمن داد شیشه های سس مایونز تپل ?
طرز تهیه مربای هویج با طعم نارنج

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی