آشپزي و شيريني پزي ساندویچ ها

طرز تهیه لقمه میت بال و پنیر در نان باگت

آموزش طرز تهیه لقمه میت بال و پنیر در نان باگت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
برای خیلی از ما ساندویچ ها بیشتر به عنوان غذایی شناخته شده اند که در مواقعی که خواسته باشیم یک غذای سریع و بدون دردسر داشته باشیم استفاده می کنیم. واقعیت این روزهای زمان ما هم با پر مشغله شدن افراد و وقت کمی که برای صرف غذا در نظر گرفته مبشه، خیلی از افراد رو به تهیه این غذای قابل حمل و ساده سوق میده. البته میشه با استفاده از مواد اولیه سالم و متنوع، همین ساندویچ های ساده رو به عنوان یک وعده خانگی با با ارزش غذایی بالا ازش لذت ببریم. در ادامه با طرز تهیه لقمه میت بال و پنیر در خدمتتون خواهم بود.

مواد لازم:

گوشت چرخکرده مخلوط گوسفند و گوساله 300 گرم
پیاز رنده شده و آب گرفته 1 عدد متوسط
آرد سوخاری 1/4 پیمانه
آرد گندم 1 قاشق سوپخوری
سس گوجه فرنگی 1 پیمانه
پیاز نگینی خرد شده 1 عدد
پوره گوجه فرنگی یک و نیم پیمانه
پنیر موزارلا یک و نیم پیمانه
نمک، فلفل، آویشن، پودر سیر به میزان لازم
نان باگت به میزان لازم

مراحل تهیه

برای شروع اول میت بال ها یا همون کوفته های گوشتی رو آماده می کنیم. برای این منظور در یک کاسه مناسب، گوشت چرخکرده رو به همراه پودر سوخاری، آرد، پیاز رنده شده، 2 قاشق از سس گوجه فرنگی و نمک و ادویه ها رو با هم ترکیب و به خوبی مخلوط میکنیم و ورز میدیم تا گوشت کاملاً طعم دار بشه.
طرز تهیه لقمه میت بال و پنیر در نان باگت
از مخلوط آماده شده گلوله هایی به اندازه یک گردو جدا کرده و توی دستمون بهش فرم میدیم تا به صورت توپ های گردی در بیان و داخل یک ظرف قرارشون میدیم. میت بال های آماده شده رو برای 25 تا 30 دقیقه داخل یخچال قرار میدیم .
بعد از زمان داده شده، کوفته ها رو داخل یک ماهیتابه که داخلش رو مقداری روغن ریختیم، سرخ می کنیم. بعد از اینکه همه کوفته ها سرخ شدند فعلاً کنار میذاریمشون.
طرز تهیه لقمه میت بال و پنیر در نان باگت
حالا برای تهیه سس گوجه فرنگی که چیزی شبیه به سس مارینا است، مقداری روغن رو داخل یک ماهیتابه ریخته و بعد از اینکه کمی داغ شد، پیاز رو به صورت نگینی خرد کردیم اضافه می کنیم و تفت میدیم تا سبک و صلایی رنگ بشه.
طرز تهیه لقمه میت بال و پنیر در نان باگت
حالا پوره گوجه فرنگی رو به پیاز ها ضافه می کنیم اجازه میدیم تا پوره گوجه فرنگی همراه با پیاز تفت بخوره و آب اضافیش گرفته بشه.
طرز تهیه لقمه میت بال و پنیر در نان باگت
وقتی پوره گوجه فرنگی به همراه پیاز کمی غلظت گرفت، آبلیمو ترش رو اضافه می کنیم.
طرز تهیه لقمه میت بال و پنیر در نان باگت
و در پایان کمی فلفل رو به همراه پودر سبزیجات معطر، مثل تخم گشنیز و یا آویشن به سسمون اضافه و مخلوط می کنیم.
به غلظت رسیدن سس و افزودن ادویه ها
طرز تهیه لقمه میت بال و پنیر در نان باگت
بعد از آماده شدن سس، اون رو یه کوفته های سرخ شدمون اضافه و کوفته رو کاملاً با سس آغشته می کنیم.
طرز تهیه لقمه میت بال و پنیر در نان باگت
حالا نان های باگت رو از قسمت میانی دو برش نسبتاض عمیقی میدیم و قسمت داخلیش رو خارج می کنیم.
طرز تهیه لقمه میت بال و پنیر در نان باگت
داخل نان باگت رو با مقداری سس گوجه فرنگی آغشته کرده و مقداری از پنیر موزارلا رو روی سس می پاشیم.
طرز تهیه لقمه میت بال و پنیر در نان باگت
حالا میت بال ها یا کوفته قلقلی هامون رو داخل نان باگت قرار میدیم و اگر از سسمون باقی مونده روی کوفته ها میریزیم.
طرز تهیه لقمه میت بال و پنیر در نان باگت
و در پایان مابقی پنیر رو روی ساندویچ ها ریخته تا روی میت بال ها رو بپوشونه.
طرز تهیه لقمه میت بال و پنیر در نان باگت
حالا ساندویچ ها در طبقه وسط فری که از قبل با درجه 170 درجه سانتگیراد گرمش کردیم قرار می دیم و برای مدت 7 تا 10 دقیقه اجازه میدیم تا پنیر ها ذوب بشن.
طرز تهیه لقمه میت بال و پنیر در نان باگت
در صورت تمایل، برای 2 تا 3 دقیقه گریل فر رو هم روشن می کنیم تا روی پنیر ها هم برشته و خوش رنگ بشه. بعد از آماده شدن ساندویچ ها اون رو از فر خارج کرده و به اندازه مورد نظرمون برش زده و سرو می کنیم.
طرز تهیه لقمه میت بال و پنیر در نان باگت

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی