آشپزي و شيريني پزي غذای محلی

طرز تهیه فسنجون قلقلی باجعفری(گیلانی)

مهاجرت به فنلاند در مقطع دبیرستان

آموزش طرز تهیه فسنجون قلقلی باجعفری(گیلانی) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۱۸۰ دقیقه

مواد لازم برای 5 نفر

گردو آسیاب شده 400 گرم
رب انار 1/2 قاشق غذا خوری
رب آلوچه 1/2 قاشق غذا خوری
آبغوره 1/2 فنجان
آب انار 1/2 فنجان
آب 4 لیوان
گوشت چرخ کرده 400 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
جعفری ریز خردشده 2 قاشق غذا خوری
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

طرز تهیه

1-ابتدا رب انار ورب آلوچه وآبغوره وآب انارونمک روباهم میریزیم توقابلمه ومیزاریم جوش بیاد.

2-یه تیکه آهنو که از قبل روشعله گاز گذاشتیمو داغ شده میندازیم داخل ترشی البته با احتیاط(گیلانی ها توفسنجون یه تیکه آهن میندازن تارنگش تیره وسیاه بشه.)

3-حالا گردرو با آب مخلوط کرده وکمی زردچوبه اضافه میکنیم وبه موادترشمون اضافه میکنیم.

4-فسنجون کم کم باشعله خیلی ملایم میجوشه.اگه ابش کم شد.بهش کم کم آب سرد اضافه میکنیم که خوب روغن بیندازه.

5-حالا گوشت چرخکرده روبه همراه پیاز رنده شده(آبش گرفته)وجعفری خردشده ونمک وفلفل وزردچوبه مخلوط کرده و ورز میدیم و گلوله های کوچولو اندازه ی گردو درست کرده وتو روغن سرخ میکنیم.

6-قلقلی هارو به فسنجون جا افتاده در آخر کار اضافه کرده و ۱۵ تا۳۰ دقیقه با فسنجون دم میزاریم.وغذا آمادست.

سایر نکات

معمولا بهش رب گوجه نمیزنن چون رنگ سبزی یه روغن خوشرنگی به فسنجون میده.این غذا ترشه.به همراه ترب سفید پیازسبزی خوردن سرو میشه.امیدوارم مفید باشه.
طرز تهیه فسنجون قلقلی باجعفری(گیلانی)

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی