آشپزي و شيريني پزي غذا های فرنگی

طرز تهیه فتوچینی آشیانه‌ای

آموزش طرز تهیه فتوچینی آشیانه‌ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
فتوچینی نوعی پاستای ایتالیایی است که بین مردم محبوبیت زیادی دارد. این پاستا به شکل نوارهای صاف و ضخیم است و با سس‌های مختلفی سرو می‌شود. با طرز تهیه فتوچینی آشیانه‌ای با ما همراه باشید.

مواد لازم:

۱ بسته پاستا
۱ پیمانه روغن
۱ عدد پیاز خلال شده متوسط
۱ پیمانه سویا
نصف پیمانه پیازچه
نصف پیمانه قارچ ورقه شده
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
پودر پنیر پارمسان به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
پودر سیر و اورگانو به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا در ظرفی نسبتاً عمیق، آب و نصف پیمانه روغن و نمک را ریخته و روی شعله قرار دهید تا جوش بیاید. پاستا‌ها را در آب جوش قرار دهید. در ظرف را ببندید و منتظر شوید تا فتوچینی نرم شده و بپزد.

در این فاصله، داخل تابه‌ دیگری، روغن را ریخته و نمک، زردچوبه، فلفل و پودر سیر را کمی تفت دهید. پیازها را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا طلایی‌رنگ شوند.

در مرحله بعدی رب گوجه فرنگی را سرخ کنید. سویا را داخل یک کاسه پر از آب کمی خیس کنید. سپس آن‌ها را آبکش کنید تا آب اضافی‌شان کاملا گرفته شود. سویا را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید تا به خوبی سرخ شود.

مقداری آب جوش به محتویات تابه اضافه کنید و در ظرف را ببندید تا در عرض ۱۵ دقیقه سویاها و مواد بپزند. در این فاصله هر از چند گاهی مواد را تفت دهید.

بعد از این که سس پاستا کمی غلیظ شد، قارچ‌ها و پیازچه و اورگانو را اضافه کنید تا ده دقیقه دیگر با سایر مواد بپزند.

در این فاصله پاستا‌ها را آب‌کشی کنید. در آخرین مرحله، مقداری پنیر پارمسان را به سس پاستا اضافه کرده و مخلوط کنید.

پاستا را داخل ظرف مناسب بریزید و روی آن سس پاستا بریزید و برای تزیین مقداری پنیر پارمسان روی سس بپاشید. نوش جان!
طرز تهیه فتوچینی آشیانه‌ای

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی