آشپزي و شيريني پزي سوپ

طرز تهیه سوپ جو)

آموزش طرز تهیه سوپ جو) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

جوپرک شده ۱ استکان
هویج ۱ عدد متوسط
آرد ۱ قاشق غذاخوری
ذرت كنسروى ١ قاشق غذاخورى پر
قارچ سه عدد متوسط
کره ۵۰ گرم
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
آب مرغ ۴ لیوان
خامه ۱۰۰ گرم
جعفری خرد شده یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه

آرد رادر کره تفت می دهیم تا طلایی شود،آب مرغ رابه تدریج داخل آرد می ریزیم ومرتب هم می زنیم تا آرد درآب مرغ حل شود.
هویج راپوست کنده وبارنده ریز رنده می کنیم وبه همراه جو پرک شده ونمک وفلفل داخل سوپ می ریزیم(من جو پرک شده رو با آب کمی میشورم و آبکش میکنم بعد به سوپ اضافه میکنم)ذرت را هم اضافه میکنیم و قارچ ها رو هم میشوریم و خرد میکنیم وبه سوپ اضافه میکنیم و اجازه میدیم سوپ جابیفتد( حدود ۳۰ الی ۴۰ دقیقه باحرارت ملایم)، در پنج دقیقه آخر جعفری رو هم اضافه میکنیم،وقتی سوپ را از روی حرارت برداشتیم خامه را به آن اضافه می کنیم وکمی هم می زنیم تا خامه درون آن حل شود.برای تزئینش هم از قارچ و هویج و جعفری وذرت استفاده کردم.
عکسش تو نور شب بهتر از این نشد،به بزرگی خودتون ببخشید،باقلواها و توپک های خرمایی رو هم خودم درست کردم،کلیپ تهیه باقلوا رو کمی پایینتر تو پیجم میتونید پیدا کنید.
اون سبزی ها هم حاصل دسترنج خودمه،توی گلدون روی بالکن کاشتم
طرز تهیه سوپ جو)

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی