آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهیه سالاد نخود مدیترانه ای

این سالاد نخود مدیترانه ای بسیار سالم و مقوی است و تنها با چند ماده خوراکی ساده تهیه می شود. می توانید آن را در کنار غذا و یا به عنوان غذای اصلی میل کنید زیرا غنی از فیبر و پروتئین گیاهی است.

سالاد نخود

این سالاد نخود خوشمزه مدیترانه ای شاید سبزیجاتی همچون کاهو و کلم نداشته باشد اما یک سالاد متفاوت و خوشمزه است که می تواند دید شما به سالاد را تغییر دهد.

ترکیب آسان، طعم متفاوت و مواد تشکیل دهنده مقرون به صرفه این سالاد می تواند آن را به یک وعده متفاوت تبدیل کند. این سالاد با عناصر سنتی و غیر سنتی تهیه می شود و عطر و طعمی ملایم و مدیترانه ای دارد. اگر به مواد تشکیل دهنده آن کمی نعنای تازه هم اضافه کنید، نتیجه اش بسیار خوشمزه و عالی می شود.

سالاد نخود به طور سنتی با روغن زیتون سرو می شود. در صورت استفاده از روغن زیتون، حتما نوع با کیفیت آن را مصرف نمایید.

سالاد نخود

نکات مهم

شما هم می توانید از نخود کنسروی و هم از نخود خشک برای تهیه این سالاد استفاده کنید. اگر از نخود خشک استفاده می کنید خوب از شب قبل آن را بخیسانید و بعد بپزید. اگر فرصت پختنش را دارید حتما این مدل را به شما توصیه می کنیم.

این سالاد را می توانید تا 6 روز در یخچال نگهداری کنید. شما همچنین می توانید برخی سبزیجات تازه را به صورت اختیاری به این سالاد اضافه کنید.

زمان آماده سازی: 15 دقیقه

مناسب برای 5 تا 6 نفر

مواد لازم برای تهیه سالاد نخود مدیترانه ای

  • 4 فنجان نخود پخته بی نمک
  • 1 فنجان گوجه فرنگی تازه و خرد شده
  • 1 عدد خیار بزرگ خرد شده (حدود 2 فنجان)
  • 1 عدد فلفل دلمه ای قرمز خرد شده
  • ½ پیاز قرمز متوسط خرد شده
  • ½ فنجان زیتون سیاه به دو نیم خرد شده
  • ½ فنجان جعفری خرد شده
  • 2 قاشق غذا خوری نعنای تازه خرد شده
  • آب یک عدد لیمو
  • ¼ قاشق چای خوری پوست لیمو
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون بکر و با کیفیت
  • 1 قاشق چای خوری نمک
  • فلفل سیاه به میزان لازم

سالاد نخود

طرز تهیه:

ابتدا مواد را به خوبی شستشو دهید و آنها را آماده کنید. اگر از نخود کنسروی استفاده می کنید خوب آب آن را تخلیه کرده و نخودها را شستشو دهید.

لیمو، پوست لیمو، نمک و روغن زیتون را در یک کاسه بزرگ بریزید و تمامی مواد سالاد را به کاسه اضافه کرده و خوب مخلوط نمایید.

این سالاد را می توانید بلافاصله سرو کنید اما بهتر است حدود 4 ساعت یا یک شبانه روز در یخچال باقی بماند تا طعم مواد به خورد هم بروند. در ضمن می توانید آن را تا 6 روز در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری نمایید.

در صورت تمایل به این سالاد می توانید تکه های پنیر فتا را نیز اضافه کنید.

 

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی