آشپزي و شيريني پزي سالاد ها

طرز تهیه سالاد مرغ و ماکارونی مکزیکی

آموزش طرز تهیه سالاد مرغ و ماکارونی مکزیکی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه

مواد لازم برای 10 نفر

آووکادو خرد شده 1 عدد
سالسا 200 گرم
پنیر خامه ای 110 گرم
ماکارونی شکلی 225 گرم
سینه‌ مرغ 700 گرم
فلفل هالاپینیو (فلفل سبز) 2 عدد

طرز تهیه

1-فر را با دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

2-کف سینی فر یک لایه فویل قرار دهید. فلفل‌های را روی آن بچینید و آنها را ۲۰ دقیقه بپزید تا برشته شوند و پوستشان وربیاید.

3-فویل را روی فلفل‌ها برگردانید و ۱۵ دقیقه در دمای اتاق کنار بگذارید تا به تدریج سرد شوند. سپس با چاقوی تیز، پوسته‌های آنها را جدا کنید و تخم‌ها را در بیاورید. سپس آنها را ریز کنید.

44-مرغ و ماکارونی را جداگانه بپزید. مرغ‌ها را به تکه‌های کوچک تقسیم کنید. ماکارونی‌ها را نیز با آب سرد بشویید و خوب آبکش کنید.

5-در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه‌ای و نیمی از سالسا را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را با هم‌زن برقی هم بزنید تا کاملا نرم و یکدست شوند.

6-سپس به تدریج بقیه سالسا را اضافه کنید. فلفل‌های خرد شده و ماکارونی‌ها را اضافه کنید.

7-آنها را خوب هم بزنید تا همه مواد به خورد هم بروند. در این مرحله باید مرغ و آووکادو را اضافه کنید. روی ظرف را با پلاستیک بپوشانید و به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید.

سایر نکات

سالسا taquera یکی از انواع سالسا که است طعم دودی دارد. این سالسا را می‌توانید از فروشگاه‌های موادغذایی و پروتئینی معتبر تهیه کنید.
سس سالسا در بخش سس موجود است.
طرز تهیه سالاد مرغ و ماکارونی مکزیکی

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی