آشپزي و شيريني پزي غذای ملل

طرز تهیه ریسوتوی قارچ

آموزش طرز تهیه ریسوتوی قارچ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

کره 3 قاشق سوپ خوری
قارچ 2 فنجان
عصاره مرغ (برای گیاهخواران از عصاره ی سبزیجات استفاده کنید) 8 فنجان
آویشن 2 شاخه
برگ بو 1 عدد
سس سویا 1 قاشق سوپ خوری
پیاز سفید (ریز خرد شده) 1/2 فنجان
پنیر خامه ای 1/2 فنجان
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) (تازه رنده شده) 1/3 فنجان
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن زیتون جهت تزئین (اختیاری) به مقدار لازم
برگ مریم گلی (جهت تزئین، اختیاری) 12 عدد
برنج 1/3 فنجان

طرز تهیه

1-قارچ ها را با حوله کاغذی خشک پاک کنید و تمیز کنید. آنها را نشویید. ساقه های قارچ را جدا کنید. آنها را درشت خرد کنید و کنار بگذارید. کلاه های قارچ را به شکل برش هایی به ضخامت نیم سانتی متر برش دهید. اگر بزرگ بودند آنها را به اندازه ی لقمه ای دربیاورید و کنار بگذارید.

2-عصاره را داخل یک روغن دان ۳ لیتری بریزید. ساقه های قارچ خرد شده، آویشن، برگ بو و سس سویا را اضافه کنید. حرارت دهید تا جوش بیاید. شعله را کم کنید. بگذارید بدون در ۳۰ دقیقه آرام غل بخورید.
طرز تهیه ریسوتوی قارچ

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

کانال یوتوب چی با چی

مطالب پیشنهادی