آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت مرغ

طرز تهیه رولت سینه بوقلمون و سبزیجات

آموزش طرز تهیه رولت سینه بوقلمون و سبزیجات . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه

طرز تهیه برای 4 نفر

نمک و فلفل سیاه و روغن زیتون به مقدار لازم
رب گوجه ‌فرنگی یا سس قرمز 4 قاشق غذا خوری
کدو حلوایی به مقدار لازم
کالباس 10 ورق
زرشک 1/4 لیوان
لوبیا سبز 20 عدد
هویج 2 عدد
ترخون 1/4 لیوان
جعفری خرد شده 1 لیوان
گشنیز خرد شده 1 لیوان
سیر 5 حبه
نعنا خشک 2 قاشق چای خوری
تخم مرغ 2 عدد
سینه بوقلمون 1 عدد

طرز تهیه

1-تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و با مقداری نمک و فلفل بزنید تا کف کند سپس زرشک ، گشنیز ، جعفری ، نعنا خشک و ترخون را اضافه و مخلوط کنید.

2-داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و مایه ای که اماده کرده اید را داخل روغن داغ بریزید و با حرارت متوسط دو طرف آن را سرخ کنید ( روش تهیه مانند کوکو سبزی است اما نیازی به سرخ شدن بیش از اندازه نیست ).

3-سینه بوقلمون را ۱ شب در یخچال استراحت دهید تا خوب سرد شود سپس سینه بوقلمون را از پشت ( بخش چربی پوست زیر کار باشد ) ، روی سطح کار قرار دهید و بکوبید تا پهن شود ( روی ان کیسه فریزر قرار میدهید و آرام میکوبید تا پهن شود ).

4-پس از اینکه سینه بوقلمون پهن شد سیرها را از وسط نصف کنید و روی سطح گوشت قرار دهید سپس سبزی آماده را در مرکز آن قرار دهید

5-و بعد روی آن را با چند لایه کالباس پر کنید.

6-هویج ها را پوست بکنید و به صورت نوارهایی بلند و باریک برش بزنید ، کدو حلوایی را نیز به شکل و اندازه هویج ببرید و کنار برش های هویج قرار دهید و در انتها نیز لوبیاها را روی مواد بگذارید.

7-سینه بوقلمون را از دو طرف با دقت جمع کنید به صورتی که مواد در مرکز سینه بوقلمون قرار بگیرد ( همانند رولت جمع کنید ) ، با استفاده از نخ یا سیم اطراف بوقلمون را خوب ببندید و روی سطح پوست و همچنین لایه بین گوشت و پوست را با مقداری روغن زیتون ماساز دهید و در انتها نمک و فلفل بپاشید.

8-داخل ظرف فر چند عدد سیب زمینی ، پیاز ، هویج ، سیر یا موسیر و … بریزید و گوشت بوقلمون را روی این مواد قرار دهید

9-سپس روی ظرف را کامل با آلمینیوم بپوشانید و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید.

10-پس از این مدت زمان ظرف را از فر خارج کنید و پوشش المینیومی را بردارید و مجدد به مدت ۳۰ – ۴۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا گوشت بوقلمون طلایی شود ( در این مرحله ۱ لیوان اب داخل ظرف بریزید تا رطوبت در ته ظرف موجب سوختن سبزیجات نشود ).

11-پس از پخت بوقلمون را از فر خارج کنید و پوشش آلمینیومی را مجدد روی گوشت قرار دهید ( برای حفظ رطوبت گوشت ) ، ۱۵ دقیقه صبر کنید تا گوشت کمی خنک شود

12-سپس پوشش را بردارید و گوشت را به صورت رولت برش بزنید و همراه با سس دلخواه سرو کنید.
طرز تهیه رولت سینه بوقلمون و سبزیجات

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی