آشپزي و شيريني پزي سس و رب

طرز تهیه رب نارنج

آموزش طرز تهیه رب نارنج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۷۵ دقیقه

مواد لازم برای 1 نفر

نارنج به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه

1-درابتدا نارنجها رو دو سه دقیقه داخل آب گرم میزاریم تا یخورده نرم بشوند بعد از آن از آب در آورده و از وسط قاچ میکنیم و با آب میوه گیری دستی اگه حوصله داشته باشید که بهتر هست چون نتیجه کار بهتر میشه آب میگیریم،البته پوستشو در نیارین تا از حداکثر گوشت نارنج استفاده بشه.

2-اگه هم دوست داشتین با آب میوه گیری برقی آب بگیرید،بعد پوست کندن نارنج قبل این که قاچش کنید یبار زیر آب سرد بگیرید که تلخی پوست نارنج از روی گوشتش برداشته بشه.

3-بعد آب گرفتن آب نارنج رو از صافی رد کرده و داخل یه قابلمه میریزیم و روی گازگذاشته، وقتی جوش اومد پیچ گاز کم کنین و زود به زود هم بزنید تا به غلظت دلخواه برسید،در اخر نمک که بستگی به موادتون داره میتونید اضافه کنید،البته اگه دوست هم نداشتیدمیتونین نریزین، نریختن نمک سبب اتفاق خاصی نمیشه.

4-من خودم گوشتهای نارنجو توی آسیاب میریزم تا قشنگ له بشه و وسطای پخت به آب نارنجم اضافه میکنم،چون هم حیف و میل نمیشه و رب زودتر غلیظ میشه.

5-این رب خیلی خیلی عالیه و برای انواع پختها مثل ماهی و مرغ و گوشت و بعضی خوراکای دیگه بنا بر ذائقه قابل استفادست.

سایر نکات

بعد سرد شدن رب ،رب رو داخل ظرف شیشه ای بریزید و حتما داخل یخچال نگهداری کنید.
اگه دوست داشتید که رنگ ربتون تیره تر در بیاد در اواخر پخت میتونید یه مقدار رب آلوچه و یا رب هلو اضافه کنید که رنگش قهوه ای تر در بیاد.
غلظت رب اختیاری هست،برای من زیادم غلیظ نیست،خودم رقیق تر رو بیشتر دوست دارم چون موقع استفاده راحت تره.
طرز تهیه رب نارنج

تقویم فارسی اندروید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

کانال یوتوب چی با چی

مطالب پیشنهادی