آشپزي و شيريني پزي دلمه ها

طرز تهیه دلمه برگ مو مخصوص صبحانه

آموزش طرز تهیه دلمه برگ مو مخصوص صبحانه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

برگ مو ۴۰۰ گرم
گوشت ۲۵۰ گرم
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
پیاز ۱ عدد
برنج ۱۵۰ گرم
جعفری (ساطوری شده) ۵ قاشق غذا خوری
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
آب مرغ ۲۰۰ میلی لیتر
سیر ۱ حبه
پنیر لیقوان ۲۰۰ گرم
پودر فلفل قرمز شیرین ۱ قاشق غذا خوری
ماست‏ به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا پیاز را ریز كرده و در روغن سرخ میكنیم و بعد گوشت چرخ كرده را اضافه كرده و به خوبی با روغن سرخ می كنیم.
برنج را با مقداری اب و نمك به مرحله آبكشی میرسانیم.
برنج آبكش شده و جعفری خرد شده را هم به گوشت اضافه می كنیم. در آخر نمك، فلفل، پودر فلفل قرمز را هم می ریزیم.
فر را با دمای ۲۰۰ درجة سانتیگراد گرم می كنیم.
برگ ها را ابتدا حدود ۱تا۲دقیقه با آب میجوشانیم و ۲ تا ۳ عدد روی هم با فاصله می گذاریم و با كمی از گوشت درون برگ ها را پر می كنیم و آنها را به صورت قیف و یا رول می بندیم و درون ظرف پیركس می چینیم.
آب مرغ را روی آن ریخته و چند حبه سیر را درون ظرف می گذاریم. روی ظرف را با فویل می پوشانیم و می گذاریم ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزد.
بعد از آن كه برگ ها پخت ظرف را از فر بیرون می آوریم و درون سینی می چینیم.
سپس دلمه ها را نصف كرده و نقداری ماست چكیده رویش میزنیم و پنیرهای لیقوان را به صورت مكعبی بریده و روی هر دلمه چند قطعه قرار میدهیم.

نکته

استفاده از ماست اختیاری است ولی باعث خوشمزه تر شدن غذایتان میشود
در صورت تمایل دلمه را روی گاز و به روش سنتی طبخ كنید
بهتر است نیمی از پنیر را داخل مواد ریخته و بقیه را روی دلمه بریزیم
به جای پنیر لیقوان از پنیر سفید یا هر پنیر مناسب صبحانه میتوانید استفاده كنید.
طرز تهیه دلمه برگ مو مخصوص صبحانه

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی