آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه دسر شکلاتی

آموزش طرز تهیه دسر شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

برای 8 نفر
30 گرم پودر ژلاتین
500 میلی لیتر آب و مقداری برای ژلاتین
حدود 200 گرم شیرعسل
حدود 175 گرم شیر تبخیر شده (ویا خامه)
20 میلی لیتر شیر
50 گرم پودر کاکائو
250 گرم شکر یا کمتر

طرز تهیه

پودر ژلاتین رو داخل مقداری آب سرد بپاشین و بصورت بن ماری حل کنید.سپس 500 میلی لیتر آب، شیر تبخیر شده یا خامه، شیر، شکر و پودر کاکائو رو گرم کنین تا شکر حل شه، از روی شعله بردارین و ژلاتین رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.مخلوط رو داخل قالب های سیلیکونی که چرب کردین بریزین و یک شب بزارین یخچال تا خودشو بگیره بعد برگردونید و تزیین کنید
طرز تهیه دسر شکلاتی

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی