آشپزي و شيريني پزي خورشت ها

طرز تهیه › خورشت قرمه سبزی با سیر

آموزش طرز تهیه › خورشت قرمه سبزی با سیر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۳۶۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

سبزی خورشتی (خردشده 300 گرم
گوشت گوسفندی خردشده 300 گرم
لوبیا چیتی درشت 8 قاشق غذا خوری
لیمو عمانی 4 عدد
استخوان گوسفندی 1 تکه
پودر سیر و ادویه کاری به مقدار لازم
پیاز خردشده 1 عدد
عصاره قلم گوساله 3 قالب
جو پرک (پودرشده) قاشق غذا خوری
رب انار یا (رب نارنج یا آلوچه) 1/2 قاشق غذا خوری
شنبلیله خشک 1 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
ادویه خورشتی به مقدار لازم
ادویه مخصوص قرمه سبزی به مقدار لازم

طرز تهیه

1-سبزی خورشتی خرد شده و سیر تازه و کرفس تازه شاملش هست که من هر وقت بخوام سبزی خورشتی بخرم در فصل زمستان به مقدار بیشتری میگیرم و سرخ میکنم و فریز میکنم …به مقدار ۳۰۰ گرم سبزی ۲۰۰ گرم سبزی خورشتی ۵۰ گرم سیر تازه و ۵۰ گرم کرفس تازه رو با سبزی خرد میکنم و داخل تابه میریزم و وقتی آب سبزی بخار شد روغن جامد بهش اضافه میکنم و حسابی سرخش میکنم و در آخر کمی زردچوبه و ادویه کاری بهش اضافه میکنم و کنار میذارم

2-پیاز رو رنده میکنم و با روغن جامد سرخ میکنم گوشت رو بهش اضافه کرده و حسابی تفت میدم ادویه های ذکر شده به جز نمک رو بهش اضافه میکنم و کمی تفت میدم

3-سبزی سرخ شده رو بهش اضافه کرده با موادم چند دقیقه سرخ میکنم آب سرد رو اضافه کرده وقتی به جوش آمد زیرش رو کم میکنیم تا آروم بپزه

4-لوبیا رو پاک کرده در قابلمه ی جدا میپزیم و دو بار آبش رو عوض میکنیم تا نفخش از بین بره

5-استخوان گوسفندی رو به خورشت اضافه کرده تا با سایر مواد پخته شه…..وقتی روی خورشت به روغن افتاده بود با قاشق روغن سیاه خورشت رو جمع میکنیم و داخل کاسه ای میریزیم تا در آخر روی خورشت بریزیم من چند بار این کارو انجام میدم تا به میزانی که میخوام روغن خورشت جدا داشته باشم

6-شنبلیله ی خشک شده رو در مقداری آب خیس کرده بعد داخل کمی روغن سرخ کرده و در اواسط پخت ب خورشت اضافه کرده(شنبیله به خاطر عطر و به روغن افتادن خورشت استفاده میشه بیش از حد نریزین که تلخ میشه)

7-لیمو هارو به کمک چنگال سوراخ کرده و به خورشت اضافه میکنیم

8بعد از گذشت ۵ ساعت از پخت خورشت لوبیا ی پخته و عصاره ی قلم گوساله و نمک و رب انار و جو پرک رو به خورشت اضافه میکنیم تاخورشت طعم بگیره

9-وقتی خورشت جا افتاد زیرش رو خاموش میکنیم (من در آخر بهش یک الی دو قاشق چاشنی خورشت هاتی کارا به خورشتم اضافه میکنم که طعم بهتری میگیره)

10-خورشت رو در ظرف سرو ریخته و روغنی که از خورشت برداشته بودیم رو روی خورشت میریزیم….امیدوارم این خورشت خوشمزه رو درست کرده و نوش جان کنین

سایر نکات

از سیر تازه که برگ های سبزی دارن حتما استفاده کنین که عطر بینظیری به خورشت میده …من برای ۵ کیلو سبزی حدود ۸۰۰ گرم سیر تازه و ۵۰۰ گرم کرفس تازه +برگ کرفس و حدود ۳۰۰ گرم پیازچه استفاده میکنیم با سبزی خورشتی باهم خرد میکنم….ریختن عصاره ی قلم گوساله که خودمان در منزل تهیه کردیم حتما استفاده کنین تا طعم بهتری داشته باشه
طرز تهیه › خورشت قرمه سبزی با سیر

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی