آشپزي و شيريني پزي پیراشکی ها

طرز تهیه خمیر پیراشکی

آموزش طرز تهیه خمیر پیراشکی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۴۵ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه

مواد لازم برای 15 نفر

تخم مرغ 1 عدد
آرد 2 لیوان
نمک 1/3 قاشق چای خوری
روغن 1.5 قاشق غذا خوری
آب ولرم 1/3 لیوان
شیر ولرم 1/3 لیوان

طرز تهیه

1-آرد و نمك رو توی ظرف میریزیم. تخم مرغ و روغن رو اضافه میكنیم

2-آب و شیر رو اضافه كرده و هم میزنیم تا خمیری شه.

3-برای سهولت كار میتونید همه رو توی غذاساز بریزید. همین كه خمیر شكل گرفت دستگاه رو خاموش كنید .خمیر تا اندازه ای چسبناكه.

4-توی یك كیسه قرار داده و توی یخچال میذاریم تا استراحت كنه. نیم ساعت یا یك ساعت.

5-بعد از اینكه استراحت كرد خمیر رو از كیسه خارج میكنیم.

6-روی سطح كار آرد میپاشیم و شروع میكنیم به ورز دادن خمیر. ورز دادن باعث میشه كه خمیر چسبندگیش رو از دست بده و همین سرد بودن خمیر هم به كم كردن چسبناكیش كمك میكنه

7-پس فقط هر از گاهی مقداری آرد روی سطح كار بپاشید و ورز بدید.

8-خمیر فرم گرفت و لطیف شد دیگه آماده استفاده است.

9-سطح كار رو آرد میپاشیم و خمیر رو با وردنه خیلی نازك پهن میكنیم.

10برش زده و استفاده میكنیم.

سایر نکات

پیراشكی میتونه فیلینگهای بسیار متنوعی داشته باشه. گوشت یا مرغ یا ماهی یا میگو یا سبزیجات یا پنیرها یا میوه ها.
طرز تهیه خمیر پیراشکی

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی