آشپزي و شيريني پزي شور و ترشی ها

طرز تهیه ترشی مکزیکی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه ترشی مکزیکی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای 20 نفر

گل کلم خرد شده 500 گرم
هویج خلال شده 200 گرم
موسیر 100 گرم
جوانه ماش 2 پیمانه
زیتون حلقه خردشده 2 پیمانه
سیر خردشده 1بوته
پودر فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری
بادمجان خردشده و پخته شده 4 پیمانه
روغن زیتون 1 پیمانه
فلفل تند(در صورت تمایل) 4 عدد
فلفل دلمه ای از هرکدام ÷ عدد
نعنا خشک ÷ قاشق چای خوری
زردچوبه گلپر و سیاهدانه(از هرکدام) ÷ قاشق چای خوری
نمک و سرکه به مقدار لازم

طرز تهیه

1-ابتدا بادمجان ها را با سرکه و زرد چوبه و نمک بپزید تا کاملاً نرم شود سپس نعناع را به آن بیفزایید،جوانه ماش راشسته در صافی بریزید سپس روی پارچه ی پهن کنید تا رطوبت آن گرفته شود .

2-اکنون تمام مواد بالا را به جز بادمجان درون ظرفی ریخته و با هم مخلوط کنید و یک قاشق نمک لابه لای آن بپاشید و یکی دو ساعت صبر کنید سپس مخلوط را درون صافی بریزید تا آب اضافه اش گرفته شود

3-سپس بادمجان و همه ی مواد بالا را در ظرف مخصوص ترشی ریخته گلپر سیاهدانه را جدا گانه بدون روغن در ماهیتابه تفت دهید تا عطر بوش به مشام برسد و حالا شعله را خاموش کنید تا سرد شود

4-آنگاه گلپر را آسیاب کرده روغن زیتون را در یک لیتر سرکه مخلوط کنید و یک قاشق نمک سیاهدانه گلپر زردچوبه نعناع پودر فلفل قرمز به آن بیفزایید مقدار سرکه باید به قدری باشد که روی ترشی کاملاً کاملاً گرفته باشه
طرز تهیه ترشی مکزیکی

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی