آشپزي و شيريني پزي بستنی ها

طرز تهیه بستنی وانیلی

آموزش طرز تهیه بستنی وانیلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

شیر پُرچرب ……………… 500 گرم
خامه ……………………… 200 گرم
شکر ……………………….1 لیوان
ثعلب ………………………1 قاشق غذاخوری
عصاره‌ی وانیل ………….. 1 قاشق غذاخوری
.
مواد لازم بستنی بادام_زمینی ِ نمکی:
شیر پُرچرب ……………… 400 گرم
خامه ……………………… 200 گرم
شکر ……………………….1 لیوان + 1 قاشق غذاخوری
ثعلب ………………………1 قاشق غذاخوری
کره‌ی بادام‌زمینی ……….. یک سوم لیوان
نمک ……………………….1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

شیر ، خامه ، شکر و ثعلب را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کرده و روی شعله ی متوسط اجاق قرار می‌دهیم و مرتب هم می‌زنیم تا به جوش آید. بعد از این که چند دقیقه به آرامی جوشید، ظرف را از روی شعله ی اجاق برداشته و عصاره‌ی وانیل را اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم و مایه‌ی بستنی را در ظرف مستطیل شکل ریخته و روی یک ظرف بزرگ‌تر محتوی تکه‌های یخ قرار می‌دهیم و هر یک ساعت یک بار با همزن دستی خوب هم می‌زنیم تا به قوام مناسب برسد سپس ظرف را درون فریزر با دمای 12- تا 15- درجه، قرار می‌دهیم تا بستنی کاملا یخ ببندد سپس بستنی را در ظرف مورد نظر کشیده و با مغز پسته ، گردو یا فندق خرد شده تزیین کرده و سرو می‌کنیم.
.
طرز تهیه بستنی بادام‌زمینیِ نمکی:
شیر، خامه، یک لیوان شکر و ثعلب را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کرده و روی شعله‌ی متوسط اجاق قرار می‌دهیم و مرتب هم می‌زنیم تا به جوش آید. بعد از این که چند دقیقه به آرامی جوشید، ظرف را از روی شعله‌ی اجاق برمی‌داریم و اجازه می‌دهیم خنک شود سپس کره_بادام_زمینی ، نمک و یک قاشق غذاخوری شکر را به مایه‌ی بستنی اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم و مایه‌ی بستنی را در ظرف مستطیل شکل ریخته و روی یک ظرف بزرگ‌تر محتوی تکه‌های یخ قرار می‌دهیم و هر یک ساعت یک بار با همزن دستی خوب هم می‌زنیم تا به قوام مناسب برسد سپس ظرف را درون فریزر با دمای 12- تا 15- درجه، قرار می‌دهیم تا بستنی کاملا یخ ببندد سپس بستنی را در ظرف مورد نظر کشیده و با مغز پسته، گردو یا فندق خرد شده تزیین کرده و سرو می‌کنیم. .
طرز تهیه بستنی وانیلی

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی