آشپزي و شيريني پزي غذای ملل

طرز تهیه استیک براکیول

آموزش طرز تهیه استیک براکیول . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰دقیقه
زمان پخت ۹۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

گوشت استیک قلوه گاه 800 گرم
سالسا (گوجه فرنگی) 1/4 فنجان
سرکه سفید 1/4 پیمانه
آب مرغ 2/3 پیمانه
خرده نان 1/2 پیمانه
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) 2/3 پیمانه
پنیر چدار رنده‌شده 1/3 پیمانه
سیر 1 حبه
روغن زیتون 4 قاشق سوپ خوری
برگ جعفری خردشده 2 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

سیر را خرد کنید. پنیرها را رنده کنید

جعفری را خرد کنید

سیر، نان، پنیر، جعفری را در میکسر کاملا مخلوط کنید و با فلفل و نمک، سبزیجات معطر و ادویه‌جات دلخواه مثل آویشن مزه‌دار کنید

سپس ۲ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون را نیز اضافه کنید و هم بزنید

استیک قلوه‌گاه را روی سطح صافی قرار دهید. مخلوط خرده‌نان را به‌طور یکنواخت روی استیک بریزید تا روی آن را کاملا بپوشاند

از یک طرف شروع کنید و گوشت را به صورت رول درآورید.

با استفاده از نخ، رول استیک را ببندید تا از هم باز نشود. سپس روی آن نمک و فلفل بپاشید

فر را روی درجه ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد گرم کنید

۲ قاشق بقیه روغن را در یک ظرف مناسب بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید

رول را در آن قرار دهید و سرخ کنید تا هر دو طرف آن به رنگ قهوه‌ای درآید، حدودا ۸ دقیقه طول می‌کشد. سرکه و آب مرغ را نیز اضافه کنید و بگذارید بجوشد

سالسای گوجه‌فرنگی یا سس مارینارا را روی آن بریزید و مواد را هم بزنید

سپس روی ظرف را با ورق آلومینیم بپوشانید و اجازه دهید بپزد تا وقتی‌که گوشت نرم شود، هر ۳۰ دقیقه یک‌بار براکیول را برگردانید و آن را به سس آغشته کنید.

پس از ۱ ساعت، پوشش روی ظرف را بردارید و پختن را ادامه دهید تا گوشت نرم شود، این کار حدودا ۳۰ دقیقه طول می‌کشد. کل زمان پخت باید حدودا ۱ ساعت و نیم باشد

رول براکیول را از سس جدا کنید. با استفاده از یک چاقوی تیز بزرگ، براکیول را به طور مورب برش ۴ سانتی متری دهید

قطعات براکیول را در بشقاب بکشید. با قاشق، سس را روی آنها بریزید و سرو کنید.

سایر نکات

رول استیک ایتالیایی که با پنیر پر شده، و با سالسای گوجه‌فرنگی داخل فر گریل شده‌ است.
از خرده نان‌های حجیم،‌ مثل نان باگت یا تست استفاده کنید
طرز تهیه استیک براکیول

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی