آشپزي و شيريني پزي چاشنی و ادویه

طرز تهیه ادویه جنوبی

آموزش طرز تهیه ادویه جنوبی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه

مواد لازم برای 1 نفر

تخم گشنیز 1 پیمانه
فلفل سیاه 1/2 پیمانه
زیره سبز 1/2 پیمانه
زیره سیاه 1/2 پیمانه
دارچین (چند شاخه کوچک) به مقدار لازم
گل محمدی خشک 15 عدد
جوز هندی 3 عدد
میخک 5 عدد
زنجبیل 1 تکه بزرگ

طرز تهیه

1-تمامی موادرا اول ازهمه پاک کنید(منظورتخم گشنیز .زیره ها وفلفل سیاه هستن چون وقتی تهیه میکنی کمی شاخه های اضافی وسنگ داره.)

2-تخم گشنیز رو توی ی قابلمه بریزید وکمی تفت بدید فقط مواظب باشید که نسوزه که ادویه تلخ میشه.

3-زنجبیل و جوزهندی ومیخک رواول توی هاون کمی بکوبید تانرمتربشه وکامل آسیاب بشن.

4-تمامی مواد روجداگانه آسیاب کنید تاعطرخودشونوحفظ کنن.

5-سپس مواد رو توی یک کاسه بریزید وکامل هم بزنید.ادویه رو توی یک شیشه توی یخچال نگه داری کنید.

سایر نکات

چندنکته خیلی مهم:اولا میتونید میزان بعضی ازموادروکمترکنید اما حذف نکنید.
اگر میخوایدکه ادویه عطرش خوب باشه حتما تخم گشنیز روتفت بدید امااگه دوست ندارید ساده وبدون تفت هم میشه آسیاب کرد.امارنگ ادویه روشن ترمیشه.
همیشه میزان تخم گشنیز باید دوبرابر بقیه موادتون باشه.
این ادویه پرکاربرد توی پلوهای مخلوط وانواع خورشت هاوحتی برای گرفتن بوی ماهی ومیگوبکارمیره.حتما امتحان کنید.
توی عکس ادویه تخم گشنیز تفت داده شده هستش که کمی ازمعمولی تیره تر.
سوالی بود درخدمتم.
طرز تهیه ادویه جنوبی

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی