مهم نیست کدام نوع آن را انتخاب میکنید؛ صدفی یا معمولی. به هر حال مصرف قارچ میتواند تا حد زیادی سیستم ایمنی بدن شما را بالا ببرد...
مهم نیست کدام نوع آن را انتخاب میکنید؛ صدفی یا معمولی. به هر حال مصرف قارچ میتواند تا حد زیادی سیستم ایمنی بدن شما را بالا ببرد.
قارچ مانع سرماخوردگی می شود. قارچ شامل مقدار زیادی ارگوتیونین هم هست.
ارگوتیونین یک آنتی اکسیدان قوی است که برخلاف آنتیاکسیدانهای دیگر در فرایند پخت و پز ازبین نمیرود، بنابراین شما میتوانید با خیال راحت قارچ را بجوشانید و در سوپ بریزید بدون اینکه نگران از بین رفتن آنتیاکسیدان آن شوید.
بررسی ها نشان می دهند مصرف قارچ پخته و داغ می تواند عفونت های بدن را از بین ببرد و مصرف روزانه دو عدد قارچ پخته شده و داغ می تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند و یبوست و نفخ معده را نیز درمان کند.
پيشنهاد ويژه ما:
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه