مواد غذایی می توانند حامی سلامت چشم ما باشند. سلامت چشم چیزی است که معمولا نادیده گرفته می شود. تا زمانی که تاری دید و کم بینی سراغمان نیاید متوجه مشکل چشم هایمان نمی شویم. آیا می دانستید که انتخاب تغذیه ی مناسب می تواند در حفظ سلامت چشم ها به شما کمک کند؟در ادمه هفت مواد غذایی که سلامت چشم را بهبود می دهند گردآوری شده است.
-
1. تخم مرغ
تخم مرغ دارای ویتامین A بوده و خوردن آن باعث بهبود عملکرد شبکیه ی چشم و کاهش خطر ابتلا به ماکولا و آب مروارید است.
دستور العمل های استفاده از آن
- نیمرو
- تخم مرغ آبپز
2. تمشک
دارای ویتامین C بوده و خطر ابتلا به آب مروارید را کاهش می دهد.
دستورالعمل استفاده
- ماکارونی تمشک با بادام
- سالاد میوه با تمشک
3. بادام
بادام دارای ویتامین E بوده و کمک می کند تا بیماری های چشمی وابسته به سن کاهش یافته و کمتر اتفاق بیفتند. به علاوه از آب مروارید هم جلوگیری می کند.
دستورالعمل استفاده از آن
- شکلات بادام
- خوراک اره ماهی با بادام
4. کلم بروکلی
کلم بروکلی شامل لوتئین بوده و می تواند از دژنراسیون ماکولا وابسته به سن و آب مروارید جلوگیری کند. وقتی به آرامی کلم بروکلی را بپزید لوتئین آن آزاد می شود.
دستورالعمل های استفاده.
- سوپ کلم بروکلی برای تقویت سیستم ایمنی
- مرغ هندی و کلم بروکلی
5. ماهی قزل آلا
این ماهی شامل اسیدهای چرب امگا3 است که با کاهش خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولا وابسته به سن در ارتباط است.
دستورالعمل های مصرف
- ماهی قزل آلا دودی در سبزی و سالاد
- ماهی قزل آلا بوداده فرانسوی
- آبگوشت ماهی قزل آلا با نان
6. اسفناج
این ماده گیاهی شامل زیگزانتین است که چشم را از آسیب های نور و اکسیداسیون حفاظت می کند.
دستور العمل های مصرف آن
- خوراک مرغ و اسفناج
- ترخون و استناج با مرغ
7. ماست
ماست روی دارد که به جذب آنتی اکسیدان ها کمک می کند.
دستورلعمل های مصرف
- تمشک و ماست
- بادمجان و ماست
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه