آموزش طرز تهیه یخچای سبز با زنجبیل، نعناع و عسل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
۶ پیمانه آب
۱/۴ پیمانه زنجبیل
۳ تا ۶ عدد چای سبز کیسه ای
نصف پیمانه برگ نعناع
۱/۳پیمانه عسل
۱ عدد لیموترش
طرز تهیه
درون یک قابلمه کوچک، آب و زنجبیل را با هم مخلوط کنید. روی حرارت بگذارید تا بجوشد. سپس از روی حرارت برداشته، کیسه های چای سبز و برگ های نعناع را در آن انداخته و ۱۵ دقیقه کنار بگذارید تا دم بکشد.
چای را از صافی عبور دهید. عسل و آب لیموترش را اضافه کرده و هم بزنید.
برای سرو، دو برش لیموترش، برگ نعناع و یخ در لیوان ریخته و چای را به آن اضافه کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه