آموزش طرز تهیه گلابی ژله ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه
مواد لازم برای 5 نفر
گلابی عدد 5 عدد
پودر ژله 1 بسته
آب 2 لیوان
طرز تهیه
1-گلابی یا سیب رو پوست بگیرید ، از زیرش با چاقو یه دایره برش بزنید و دانه های وسط شو دربیارید.
2-توی یه قابلمه پودر ژله دلخواه بریزید ۲ لیوان آب هم بریزید روش و مخلوط کنید و بذارید روی حرارت و صبر کنید تا جوش بیاد وقتی جوشید گلابی یا سیب رو بذارید داخلش و شعله رو ملایم کنید و درب قابلمه هم نیمه باز بذارید و هرزگاهی میوه رو داخل ژله بچرخونید که همه طرفش به یک اندازه رنگ بگیره و پخته بشه.
3-پخت تا زمانیکه آب ژله تبخیر بشه و میوه بپزه و حسابی رنگ بگیره ادامه داره ، در نهایت یه سس خیلی غلیظ از اون ژله میمونه که میتونید برای تزیین استفاده کنید.
4-میوه رو از قابلمه دربیارید و بذارید یکساعت یخچال تا خنک بشه بعد هم کنار بستنی یا به همراه تارت یا …. سرو کنید یا به صورت داغ کنار بستنی سرو کنید.
5-این گلابی ژله ای به مراتب خوشمزه تر از کمپوت گلابی هست و حتما عاشقش میشید به خصوص که میتونید رنگ وارنگ درست کنید و دیگران رو سورپرایز کنید.
6-امیدوارم درست کنید و از طعم عالی و ظاهر زیباش لذت ببرید. با من همراه باشید تا در پست های بعدی دو آموزش دیگه به همراه گلابی ژله ای براتون بذارم.
7-من از ژله انار استفاده کردم که طعم گلابی رو جالب کرده بود، از هر رنگ و طعم ژله ای که دوست دارید استفاده کنید.
سایر نکات
در صورت تمایل میتوانید چند قطره رنگ خوراکی و چوب دارچین نیز اضافه کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه